KUCHARZ (S) Zg艂obice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (S)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie: ciast, p贸艂produkt贸w, da艅 do wydania, sos贸w, sa艂atek; obs艂ugiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna sta偶u.
Data publikacji: 2018-02-07
Lokalizacja: Zg艂obice (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zg艂obice, powiat: tarnowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie: ciast, p贸艂produkt贸w, da艅 do wydania, sos贸w, sa艂atek; obs艂ugiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna sta偶u.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (S)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zg艂obice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 12.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 10.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Sta偶 realizowany w ramach projektu Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie tarnowskim i m. Tarn贸w (III) M艂odzi na start, kt贸ry jest realizowany w ramach PO WER, Poddzia艂anie 1.1.2 i wsp贸艂finansowany ze 艣rodk贸w Unii Europejskiej w ramach Inicjatywy na rzecz zatrudnienia ludzi m艂odych. Wymagania: wykszta艂cenie minimum zawodowe (cukiernik, piekarz, kucharz, kelner). Praca w Zg艂obicach w godz. 11.00-19.00. Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie: ciast, p贸艂produkt贸w, da艅 do wydania, sos贸w, sa艂atek; obs艂ugiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna sta偶u.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2018
Data dodania oferty pracy: 07.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.02.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
I.T.M. Marczewski Rados艂aw - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
WST臉PNA OBR脫BKA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, GOTOWANIE,PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W,MYCIE, SPRZ膭TANIE. Praca w godz.5-13
Firma KANA s.c - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z aktualn膮 kart膮. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni 艣r贸dzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, WYKONYWANIE RO呕NEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, CHI艃SKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBAB脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJ, CHI艃SKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYRZ膭DZANIA KEBAB脫W, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-03-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kierowanie pojazdem ci臋偶arowym w ruchu krajowym, g艂贸wnie na terenie woj. opolskiego. Za艂adunek i wy艂adunek przewo偶onego towaru. Praca w godzinach: 08.00-16.00.
B+B BRONEK sp. z o.o. - 2016-11-03 - Schodnia (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
PRACA PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSI艁K脫W W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKZA艃 ZAROWOTNYCH, MIN 6 MIESI臉CY DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, obr贸bka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-10-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racib贸rz (艣l膮skie)
-przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarz膮dzania sk艂adnikami - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - rozdzielnie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-04-18 - Olsztyn (艣l膮skie)
Wsp贸lpracowanie z intendentem w zakresie dostaw towar贸w, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y szkolnej. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
ZAK艁AD OBS艁UGI GMINY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 W CIESZANOWIE - 2017-09-14 - Nowe Sio艂o (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 w Ko艂obrzegu.
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium G脫RNIK) - 2017-05-15 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie da艅 do restauracji
Zajazd Korona - 2018-03-06 - 呕elk贸w (mazowieckie)
kucharz
MABOR Sp.J. - 2017-02-21 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Byczyna (opolskie)
przygotowywanie 艣niada艅,- pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-20 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 oraz produkcji w kuchni. Staranno艣膰 w wykonywaniu i dekorowaniu da艅. Znajomo艣膰 receptur
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA D膮bki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-04-25 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wsparcie pracy dzia艂u bhp
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZIMNYCH I CPE艁YCH KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-11-30 - Pu艂awy (lubelskie)
Praca na stanowisku salowej.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwina (艣l膮skie)
-
STACH Sp贸艂ka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (艣l膮skie)