KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 4 000 PLN

Zakres obowiązków: - Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.

Data publikacji: 2018-05-09

Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)

Pracodawca: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Uzdrowiskowa, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staż pracy min. 1 rok w hotelu 3*; dobrej znajomości systemów kontroli jakości i czystości (HACCP). Osoba na tym stanowisku powinna umieć pracować szybko i sprawnie, przy równoczesnym dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych potraw i ich staranne podanie. Cenione są ponadto kreatywność, pomysłowość, dokładność, zmysł estetyczny i umiejętność pracy w zespole.

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1

Nazwa pracodawcy: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu

Adres pracodawcy:
Zygmunta Wróblewskiego 1, 72-010 Police, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie

Powiat pracodawcy: policki

Gmina pracodawcy: Police

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Police

Ulica pracodawcy: Zygmunta Wróblewskiego

Numer budynku pracodawcy: 1

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 10.05.2018

Oferta pracy ważna do: 01.10.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ-GARMAŻER - do 2 000 PLN

produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przyrządzanie posiłków na wagę na wagę
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-21 - Chorzów (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków zgodnie z gramaturą i zasadami zdrowego żywienia, dbanie o dobrą jakość, smak i estetykę posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie procedur HACCAP.
Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie - 2017-03-03 - Borzęcin (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 500 PLN

przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 4 500 PLN

Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ - od 2 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 400 PLN

przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Ropczyce (podkarpackie)

POMOCNIK MONTERA INSTALACJI CO, WODNO-KANALIZACYJNYCH I GAZOWYCH - od 2 000 PLN

wykonywanie instalacji centralnego ogrzewania, wodno-kanalizacyjnych i gazowych
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Legnica (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)

KUCHARZ * - od 2 800 PLN

Produkcja dań gastronomicznych od surowca, obróbka wstepna brudna i czysta warzyw i owoców, wydawanie potraw, praca w zespole kuchennym.
Interferie Medical SPA sp. z o.o. - 2018-02-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu. Dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne zgodnie z przeznaczeniem.
GISO G. Kujda & W. Kujda Sp.j - 2018-02-13 - Dębno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - do 11,56 PLN

przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrząstów (łódzkie)

KUCHARZ/KUCHARKA - 17,39 - 23,18 PLN

przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-02-27 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 17 - 20 PLN

przygotowywanie posiłków
Sala Zabaw Tęczowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI - 2016-08-04 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 500 PLN

przygotowywanie menu, sporządzanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)

NAUCZYCIEL PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU: MECHANIK/OPERATOR OBRABIAREK SKRAWAJĄCYCH CNC - od 1 850 PLN

prowadzenie zajęć praktycznych w szkole ponadgimnazjalnej w zawodzie mechanik/operator obrabiarek skrawających CNC.
Powiatowe Centrum Edukacyjne- Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych - 2016-06-27 - Lębork (pomorskie)

PIEKARZ/CUKIERNIK - 3 200 - 5 000 PLN

Produkcja pieczywa, ciastek i półproduktów półcukierniczych
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Wejherowo (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i derow z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanjie i produkcja wyrobów i półproduktów kuliranych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-05-18 - Kurozwęki (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 3 400 PLN

Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów, zachowanie higieny i porządku na stanowisku pracy, a także przestrzeganie przepisów BHP; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)