KUCHARZ Rukławki oferta pracy "AMD" Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-06-23
Lokalizacja: Rukławki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: "AMD" Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-300 Rukławki 100, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rukławki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Biskupiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: "AMD" Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 7, 11-300 Biskupiec, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Biskupiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Biskupiec
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: Budownictwo.
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.06.2016
Oferta pracy ważna do: 22.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Zatrudnienie na umowę zlecenie 12godz./mc.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
.
Jakub Sobierajski "GIOVANI" - 2017-10-12 - Krobia (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni, nadzór nad pracownikami, Umowa od lipca 2019 r. do września 2019 r.
Centrum Usług Logistycznych - OSW Morskie Uroczysko - 2019-03-20 - Lędowo-Osiedle (pomorskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-05-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej (dania obiadowe, ciasta, desery).Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Częstochowa (śląskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za fachowe doradztwo - pomoc klientowi w wyborze odpowiednich produktów, obsługę współpracujących firm wykonawczych, aktywne poszukiwanie nowych odbiorców,
WYSOKIE DACHY Lidia Święcka - 2018-04-05 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, znajomość receptur, przypraw i innych dodatków
Paulina Ufnal - 2018-05-15 - Kobyłka (mazowieckie)
Prowadzenie zajęć i opieka nad dzieckiem autystycznym w przedszkolu.
PRZEDSZKOLE "SŁONECZNY ZAKĄTEK" EWELINA MOKRZYCKA - 2016-10-06 - Kolbuszowa (podkarpackie)
dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjimiejsce pracy: Wrocław, ul. Rynek-Ratusz160 h, dyspozycyjność 11-23
TOP TEN Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie zajeć terapeutycznych dla dzieci i młodzieży; praca w godz. 12.00-18.00
KAPELUSZ Z KWIATAMI - SZKOLENIA, USŁUGI EDUKACYJNE ANETA SZOSTAK-SULEWSKA - 2017-02-23 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
MIKO-TUR Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Funka (pomorskie)
prygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, amerykańskiej, ustalanie karty dań,nadzór nad jakością i świeżością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad BHP w kuchni,dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie, przyrządów kuchennych,znajomość zasad dotyczących żywienia,dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
"Pruszynka" Gastronomia Piotr Pruszyński - 2016-05-19 - Białystok (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkóww kuchni szpitalnej, prace porządkowe
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 zł/brutto (1/2 etatu), 1850 zł/brutto (cały etat). Praca na początek na umowę o pracę na czas określony 3 miesiące w niepełnym wymiarze czasu pracy: 50% (pól etatu). Docelowo praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZKŁAD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISEŁKA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie napojów w moblinej kawiarni rowerowej Bike Cafe.
MARTHA Marta Kruk - 2016-06-21 - Częstochowa (śląskie)
organizowanie sprzedaży i zamawianie towarów
EWA-ROSE Sp. z o.o. - 2018-06-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Realizacja zadań wychowawczo- dydaktycznych i opiekuńczych w powierzonej grupie dzieci zgodnie z regulaminem Żłobka i planem pracy
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-03-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówwedług potrzeb
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2019-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych kuchni polskiej i europejskiej
SETIAN S.C. Restauracja OLIMP - 2016-07-12 - Jaworzno (śląskie)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, przyjmowanie opłat za zamówienia
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej.
CENTRUM IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH S.C. JOANNA TUCHANOWSKA, EWA PYTEL - 2018-04-12 - Sopot (pomorskie)