KUCHARZ R126/1327-392/17 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ R126/1327-392/17
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw dla gości hotelu
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przechodnia 1B, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw dla gości hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - czasowe ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R126/1327-392/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie 3 lata, umowa zlecenie w godz. 7:00-22:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Przechodnia 1B, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Przechodnia
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2017-06-13 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
HANDEL Art. Spożywczo-Przemysłowymi Lesiak Aleksandra - 2016-09-05 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o czystość w lokalu, przyjmowanie należności. Wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MAX" S. C. - 2016-06-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
kucharz
Robert Rakoczy PPHU "FENIX" - 2017-05-19 - Sieciechów (mazowieckie)
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
praca kucharza
"SWOJAK" Haramus Wojciech - 2018-03-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie dań typu fast food (marynowanie, smażenie)
AMREST Sp.z o.o. - 2017-10-12 - Ruda Śląska (śląskie)
jw.
Zespół Żłobków m. st. Warszawy - 2017-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Dobiegniew (lubuskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
Firma Handlowo Usługowa Urszula Nguyen Van - 2017-05-22 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Handel samochodami ciężarowymi do krajów Bliskiego Wschodu oraz krajów arabskich, bezpośredni kontakt z klientami arabskojęzycznymi.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
sprzątanie toalet dla klientów, sali sprzedaży, sprzątanie całego terenu przyległego do stacji paliw
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Patryk Wojda - 2017-07-06 - Tulce (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy
Zakład Handlowo Usługowy AGNES - 2016-08-31 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
Prowadzenie róznych form i technik terapi zajeciowej
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RADZIECHOWICACH - 2015-12-10 - Radziechowice Pierwsze (łódzkie)
Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
jwe
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2015-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
prace ślusarskie
kontakt przez OHP - 2018-07-12 - Skroniów (świętokrzyskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Opole (opolskie)
Samodzielne przyrządzanie potraw, zamawianie towaru, nadzór nad kuchnią, przestrzeganie systemu HACCP.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2018-07-19 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
"SIWY" s.c. Jerzy Siwy ; Krystian Siwy - 2016-01-15 - Zakopane (małopolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
obsługa kuchni restauracyjnej a la carte, obsługa kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gdańsk (pomorskie)