KUCHARZ Wleń oferta pracy Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-01-20
Lokalizacja: Wleń (dolnośląskie)
Pracodawca: Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kazimierza 1, 59-610 Wleń, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Jana Kazimierza 1, 59-610 Wleń, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: _
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Wleń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wleń
Ulica pracodawcy: Jana Kazimierza
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2016
Oferta pracy ważna do: 30.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
transport kruszyw, mieszanki bitumicznej, obsługa codzienna powierzonego pojazdu.
PBI LOGISTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Budy (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2018-09-04 - Zbąszyń (wielkopolskie)
planowanie jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie/zakup produktów spożywczych, organizacja pracy personelu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Lesznowola (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wykonywanie czynności gastronomicznych, przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - placówka w Głogowie - 2016-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
- obsługa klientów w zakresie usług pocztowych i finansowych;- sprzedaż towarów handlowych;- bieżąca rejestracja danych do systemu operacyjnego;- przyjmowanie, opracowywanie i ekspediowanie przesyłek;- rozliczanie listonoszy;wymagania: wykształcenie średnie, dokładność, komunikatywność, sumienność, kreatywność, profesjonalna obsługa klienta, bardzo dobra obsługa komputera
EM-POST MAGDALENA JÓŹWIAK - 2018-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc przy wykonywaniu analiz laboratoryjnych.
Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu - 2018-06-20 - Stoisław (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
Opieka nad osobami starszymi.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kościeliska (opolskie)
Przygotowywanie dań dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2017-02-22 - Chlewiska (mazowieckie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Gotowanie i sporządzanie różnego rodzaju potraw, prace przygotowawcze, dbanie o porządek w miejscu pracy
Dolibóg Agata Restauracja Parys - 2016-10-27 - Rydułtowy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość kuchni. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Podlesie (opolskie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
gotowanie pieczenie przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Słubice (lubuskie)
Praca w charakterze kucharza w dziale żywienia. Praca dwuzmianowa, I zmiana od 6:00 do 14:00 , II zmiana od 12:00 do 20:00.Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
Sanatorium Uzdrowiskowe "Nida-Zdrój" Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przyjmowanie i wykładanie towaru, obsługa kasy fiskalnej
Gminna Spółdzielnia "SCH" Boguchwała - 2018-07-09 - Lutoryż (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
kuchnia restauracyjna
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
sporządzanie menu,
IMPEL CATERING "COMPANY" SP. Z O.O Sp. komandytowa - 2016-01-08 - Międzyrzecz (lubuskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
SPRZEDAŻ KURCZAKÓW Z ROŻNA ORAZ PIWA W OGRÓDKU PIWNYM
kontakt przez OHP - 2017-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasek, gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Zielonka (mazowieckie)