KUCHARZ Przemyśl oferta pracy FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja i wypiek pizzy
Data publikacji: 2018-11-21
Lokalizacja: Przemyśl (podkarpackie)
Pracodawca: FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ratuszowa 16, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja i wypiek pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przemyśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Przemyśl
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przemyśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność wypieku pizzy.Staż pracy mile widziany.
Nazwa pracodawcy: FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Adres pracodawcy:
Ratuszowa 16, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemyśl
Gmina pracodawcy: Przemyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przemyśl
Ulica pracodawcy: Ratuszowa
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
spawanie konstrukcji metodami MIG/MAG
KRISMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-10-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Olkusz (małopolskie)
malowanie elementów metalowych
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Bystrzyca Górna (dolnośląskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków + ich wydawanie i sprzedaż. Praca w stołówce. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, ustalanie menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2017-01-04 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przyjmowanie i sprawdzanie zamówień towarów,pilnowanie porządku w kuchni oraz zapleczach kuchennych.Praca na dwie zmiany od godz. 8,00 do godz.16,00 oraz od godz. 16,00 do godz.24,00. na pełen etat , umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca w Żukowie ul. Gdańska 20 A . Kontakt tel. 784-346-971
JAGODA ŻUKOWO Edyta Koc - 2016-01-14 - Żukowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BROWAR LUBICZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-04 - Kraków (małopolskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie wyrobów kulinarnych, prace porządkowe
"SPOŁEM" Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2018-07-27 - Augustów (podlaskie)
wykonywanie wyrobów mącznych -pierogi, kluski, kopytka, obłsuga maszyn mieszających, specjalizacja w wyrobach mącznych
Pierogarnia S.C. Beata Mastalerz, Agnieszka Łomoć - 2017-12-01 - Bielawa (dolnośląskie)
Praca w kuchni w Restauracji w godz. 9-17/17-22, dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
serwis opon, wulkanizacja
MOTOSTREFA Roman Wyleciał - 2018-01-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Radom (mazowieckie)
Sprzedawca w sklepie spozywczym i sprzedaż lodów na gałki
BRYSZ ANDRZEJ CUKIERNICTWO, PRODUKCJA LODÓW - 2018-08-30 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-02-10 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-01-27 - Bralin (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2017-03-02 - Łeba (pomorskie)
ZAKRES OBOBWIĄZKÓW: przygotowywanie i wydawanie śniadań zgodnie z przyjętymi standardami, sprzątanie kuchni, pomoc w obsłudze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykształcenie jako kucharz, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (śląskie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Rozładunek i załadunek felg.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)