KUCHARZ Wrocław oferta pracy Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:R. TRAUGUTTA 54, 50-418 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowanie posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyksztalcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność przygotowania posiłków, aktualna książeczka sanepidowska.
Nazwa pracodawcy: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-352/08
Nazwisko osoby zgłaszającej: Aleksandra Kajut
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 19.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Urzędzanie laboratorium. Zaplanowanie powierzchni + dobór mebli. Korespondencja zagraniczna dotycząca jakości, obsługa prostych urządzeń pomiarowych.
ELCEN Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie, lepienie pierogów, przygotowywanie potraw gastronomicznych (kebab, hamburgery, zapiekanki, fast food)
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Białośliwie (wielkopolskie)
obsługa klientów w stacji paliw, obsługa komputera, gospodarka magazynowa; praca na trzy zmiany - cała doba; miejsce wykonywania pracy: Krąpiel 55, 73-131 Krąpiel, Starzyce 30, 73-120 Starzyce.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Bierzwnik (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty: p. Bożena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedziałku do piątku, Wrocław, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
montaż sprzętu AGD na linii produkcyjnej, kontrola jakości, obsługa maszyn produkcyjnych
kontakt przez OHP - 2016-07-25 - Łódź (łódzkie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-12-05 - Opole (opolskie)
Obsługa stacji paliw
Benz-Brod Sp.z.o.o - 2018-07-25 - Jasień (lubuskie)
obsługa klienta
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2015-12-01 - Jarogniewice (wielkopolskie)
-
"DP" S.C. KRZYSZTOF KACZMARZYK, DAMIAN SULIGA - 2017-11-21 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych i Termoizolacyjnych Centro-Kor - 2016-03-23 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykańczanie wnętrz, układanie glzaury.
PHU Budmar-Kostrzewski - 2016-11-22 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane doświadczenie min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 do 3900zł miesięcznie.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-04-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie ciasta do wypieku pizzy. Pieczenie ciasta w piecu. Pobieranie surowców do produkcji kulinarnej. Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, surowców. Przygotowanie i porządkowanie stanowiska pracy po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-10-24 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz nadzór nad zespołem kuchennym w przedszkolu
Przedszkole Publiczne w Łobżenicy - 2017-06-29 - Łobżenica (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
RESTAURACJA CAFE CELA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZ. PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00.ZAKRES OBOWIĄZKÓW:- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z HARMONOGRAMEM- WYDAWANIE ZAMÓWIEŃ Z KARTY DAŃ- UTRZYMANIE PORZĄDKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-01-17 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krzeszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Płock (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SP. Z O.O. - 2017-06-16 - Rybnik (śląskie)
Budimex S.A. Największa spółka w branży budowlanej w Polsce od 1968r. Niekwestionowany lider branży budowlanej w Polsce. Polska firma z kapitałem światowego lidera branży budowlanej - firmy Ferrovial. Zespół zaangażowanych ludzi, którzy z pasją realizują swoje zadania. Hojny i stabilny płatnik.Pracowałeś przy realizacji kontraktów drogowych?Znasz i przestrzegasz zasady BHP na budowie?Dbałeś o powierzony materiał i sprzęt?Szukamy właśnie Ciebie!Co będzie należało do Twoich zadań?Układanie kostki brukowej, chodnikowej;Ustawianie krawężników.Ogólne prace związane z robotami drogowymi.Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na długo (z pełnymi świadczeniami ZUS, urlopem oraz chorobowym);Średnie wynagrodzenie 4700 brutto (podstawa + premie);Najlepsze narzędzia do wykonywania pracy;Opiekę medyczną w prywatnych placówkach;Ubezpieczenie grupowe na życie;Ciepły posiłek każdego dnia (my zapłacimy);Nowe ubranie ochronne (my zapłacimy);Zakwaterowanie (my zapłacimy);Za polecenie kolegi otrzymasz dodatkową nagrodę (otrzymasz przelew na konto);Dofinansowanie Twoich wydatków na artykuły dziecięce, działania kulturalne, sportowe i turystyczne;PRACĘ W ZESPOLE LIDERA RYNKU BUDOWLANEGO.
BUDIMEX SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-30 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie dań typu: pizza, rollo itp. Mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Edyta Migdał - 2016-03-21 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-01-29 - Mielec (podkarpackie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)