KUCHARZ Pozna艅 oferta pracy 14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracowni
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽288 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: Pozna艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: 14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracowni
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽288 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
brutto + (podstawa + premia regulaminowa 10% + dodatek za wys艂ug臋 lat)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Pozna艅
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pozna艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽288 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy w grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odporno艣膰 na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodyscyplina
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie - 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odpowiedzialno艣膰
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne lub podstawowe + przyuczenie do zawodu (docelowe miejsce pracy -Biedrusko)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracownia Psychologiczna w Poznaniu/Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, LM, inne po艣wiadczenia uprawnie艅
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zg艂oszenia telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Pozna艅
Gmina pracodawcy: Pozna艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pozna艅
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18646c7ed9e47318b096b79fef562b6f
Podobne oferty pracy
Wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dzieciom na koloniach w Zbicznie ko艂o Brodnicy
Centrum Piel臋gnacji Caritas Diecezji Toru艅skiej - 2019-06-04 - Zbiczno (kujawsko-pomorskie)
Tynkowanie, ocieplenia, malowanie, system g-k, og贸lnowyko艅czeniowe. Praca od 7-15. Praca na terenie wojew贸dztwa opolskiego.
A.J. Grabowski - 2018-02-21 - D臋biniec (opolskie)
Kierowca samochodu ci臋偶arowego kat B. C C+E
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Wierzawice (podkarpackie)
Wykonywanie potraw kuchnii:chi艅skiej,wietnamskiej i malezyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (pomorskie)
przygotowywaanie da膰 dla go艣ci; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; obr贸bka mi臋sa.
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 towar贸w, obs艂uga klient贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅 w j臋zyku chi艅skim
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-04-09 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Luban贸w (艂贸dzkie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasi艅ski, Wies艂awa Ptasi艅ska - 2016-04-12 - Wielka Wie艣 (ma艂opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Wypalanie ceg艂y w piecu
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Tyszowce (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w Restauracji Turkus
Jard Dziemian i Wsp贸lnicy sp. j. - 2020-03-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Scis艂a wsp贸艂praca z szefem kuchni, nadzorowanie jakosci da艅, koordynowanie pracy zespo艂u, przestrzeganie wyznaczonych standard贸w pracy i higieny.
Accord Packaging Sp. z o.o. - 2017-04-03 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jaros艂aw (podkarpackie)
- Przygotowanie posi艂k贸w. Robienie Sushi. Pieczenie ciast. Sprz膮tanie.- Praca po 12 godzin co drugi lub trzeci dzie艅 w godzinach: 10:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Katowice (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-10-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, wydawanie gotowych da艅 kelnerom, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Rycka Adam Go艣ciniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabe艂k贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-06-23 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw hotelowych ze standardem obowi膮zuj膮cym w hotelu,praca na samodzielnym stanowisku
PIOTR ZI脫艁KOWSKI- "HOTEL PARADISO" - 2019-03-15 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w,
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej w W-wie - 2017-01-16 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
KARCZMA Halina Gr膮ziewicz W臋gorzewo - 2020-02-25 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i p. po偶., obowi膮zujacych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (艣l膮skie)
Przygotowywanie kebab贸w.
Mohamed Mohamed Ali Restauracja "FARAON" - 2017-02-24 - Przeworsk (podkarpackie)