KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Nowy Sącz oferta pracy HOTEL NOWY SĄCZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na sklep łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 996 do 3 280 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni hotelu Nowy Sącz. Praca w godz. 7.00-22.00
Data publikacji: 2021-05-20
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: HOTEL NOWY SĄCZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiśniowieckiego 116, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni hotelu Nowy Sącz. Praca w godz. 7.00-22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 996 do 3 280 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto (2200-2400 netto)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 996 do 3 280 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.05.2021
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
HOTEL NOWY SĄCZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7343521110
danePracodawcy_regon: 122909724
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Wiśniowieckiego 116, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
danePracodawcy_kodPowiatu: 1262
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959435
Ulica pracodawcy: Wiśniowieckiego
Numer budynku pracodawcy: 116
Profil działalności pracodawcy: Hotel Ibis Styles
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.05.2021
Oferta pracy ważna do: 19.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 20.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cb41b63352429e5c4e86b9f377e3ae49
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i wydawanie.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Dębówka (lubelskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-04-08 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne sporządzanie potraw, praca w zespole, znajomość receptur potraw, znajomość obsługi podstawowych sprzętów np. Piec Konwekcyjno-Parowy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2016-02-03 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie, dbanie o porządek i ład na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw towaru
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-03-29 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Pakowanie i etykietowanie przesyłek (od 1 do 15 kg)
PROMOTORZY TRADING Sp. z o.o. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę, wydawanie posiłków
ADKL-GOLD AGNIESZKA WŁODARCZYK -RYBAK - 2017-08-21 - Słubice (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn, urządzeń gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Drawą - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgierz (łódzkie)
praca w restauracji w godz. 6-22; wynagrodzenie od 4000zł brutto+premia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-18 w celu ustalenia terminu spotkania
Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski - 2016-08-01 - Słupsk (pomorskie)
- przestrzegania opracowanyc procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce.- zmywanie naczyn- właściwa obróbka surowców wydawanych do produkcjiMiejsce pracy Zgierz ul. Konstantynowska 85, Lódź, ul. 6-go Sierpnia 92/ Źródłowa 52
Wojskowe Centrum Kszałcenia Medycznego w Łodzi - 2018-11-07 - Zgierz (łódzkie)
- przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków- przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków- właściwe porcjowanie z normami żywieniowymi- udział w układaniu jadłospisu- prowadzenie magazynu podręcznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w Łodzi - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
Praca jako kucharz lub pomoc kuchenna. Praca wg grafiku.
NADOLANKA SPÓŁKA CYWILNA P. CZYLKOWSKI P. BLASZKE - 2021-05-24 - Nadole (pomorskie)
Zarządzanie produkcją sosów do usług a la carte oraz przygotowywanie i obsługa wydarzeń bankietowych. Wsparcie w przygotowywaniu menu i obsłudze "mise en place". Przygotowywanie dań regionalnych i sezonowych z nowoczesną interpretacją i pomysłową prezentacją.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klienta w BISTRO.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2016-12-14 - Dobrodzień (opolskie)
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi przepisami kuchni europejskiejzatrudnienie na umowe o pracę na czas określony (3 lata), dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli w przedziale godzinowym 12:00-23:00 (2 dni pracy - 2 dni wolne)oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dań kuchni lokalnej ukraińskiej, dbanie o dokładny dobór składników, ustalanie karty menu,
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Opole (opolskie)
zapewnienie podopiecznym Domu całodziennego wyżywienia poprzez przygotowywanie posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem przy uwzględnieniu obowiązujących norm żywieniowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-07-17 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-08-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Produkcja surówek, obieranie ziemniaków, smażenie mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Piła (wielkopolskie)
Prace związane z obróbką żywności, wypiek pizzy, grill
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-08-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 6-14.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 5 - 2020-10-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-14 - Pniewy (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy.Wysokość wynagrodzenia zależna od doświadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
Tworzenie nowych przepisów zgodnych z najnowszymi trendami w ulicznej kuchni koreańskiej. Przygotowywanie potraw ulicznej kuchni koreańskiej.Około 80 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11:00-19:00 (w godzinach wybranych przez pracownika). Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 miesiące.
Nabi Sp. z o.o. - 2020-08-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kucharz
BISTRO PRZEPIS BEATA PACURA - 2020-07-02 - Tarnów (małopolskie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
prace związane z produkcją posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY SŁAWOMIR - 2018-05-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
nowoczesna kuchnia polska
K.S.Cook Kamil Średnicki - 2021-06-02 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolnośląskie)