KUCHARZ, POMOC KUCHENNA Łukęcin oferta pracy Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 200 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Data publikacji: 2016-05-13
Lokalizacja: Łukęcin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spacerowa 3, 72-400 Łukęcin, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Kucharz 3000 złPomoc kuchenna od 2200 do 2500 zł
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łukęcin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2016
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Spacerowa 3, 72-400 Łukęcin, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: książeczka zdrowia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Dziwnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łukęcin
Ulica pracodawcy: Spacerowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.05.2016
Oferta pracy ważna do: 13.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
IMPULS BTL Sp.zoo Rabka-Zdrój - 2016-12-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-04-20 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
Odpowiedzialność za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciepłych i zimnych bufetów, zarówno przekąski i sałatki. Krojenie surowego mięsa i odpowiedzialność za pomieszczenia chłodnicze. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialność za właściwy stan części kuchennej, w szczególności w odniesieniu do LMHV lub standardów wewnętrznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz samodzielny-rzeźba w owocach i warzywach
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2017-03-09 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-07-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska pracy
Skoczylas Sylwia STARA KARCZMA - 2018-03-07 - Chocianowice (opolskie)
- obsługa sprzętu biurowego- czynny udział w wykonywaniu bieżących zadań Wydziału w zakresie zleconym przez Kierownika Sekcji Prezydialnej i Naczelnika Wydziału Koordynacji Działań- udziałw w obsłudze uroczystości organizowanych przez oddział- tworzenie prezentacji multimedialnych dla Komendanta Oddziału jego zastępców oraz Naczelnika Wydziału na spotkania, konferencje, odprawy itp,- przygotowywanie i wykonywanie projektów graficznych materiałów promocyjno - informacyjnych - przestrzeganie przepisów o ochronie informacji niejawnych, przetwarzania danych osobowych, przepisów przeciwpożarowych i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy- wykonywanie innych zadań służbowych zleconych przez przełożonych oraz wynikających z zadań Wydziału koordynacji Działań.
NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ KROSNO ODRZ. - 2016-05-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie posiłków - bufet. Praca na umowę o pracę w godzinach 7-19 w Dźwirzynie.
Centrum Podróży Bentur S.C. - 2016-12-13 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przekąsek, utrzymanie porządku w kuchni; doświadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; może być osoba do przuczenia;
DYM NA WODZIE - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przyrządzanie potraw w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-12-02 - Lubin (dolnośląskie)
jw
Restauracja SENATOR - 2016-06-23 - Warszawa (mazowieckie)
roznoszenie materiałów reklamowych, praca w godz. 9.00-17.00; 100 godz/ miesiąc
POŚREDNICTWO FINANSOWE "KREDYTY-CHWILÓWKI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2016-11-07 - Radocza (małopolskie)
Obsługa piły
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prace przy obieraniu warzyw
PHU INTERMAX EXPORT - IMPORT JOANNA URBANOWSKA - 2017-06-16 - Poniec (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
dekretacja dokumentów, terminowe i prawidłowe prowadzenie ewidencji księgowej, prowadzenie bieżących rozliczeń z bankami i innymi instytucjami, przeprowadzanie okresowej kontroli kont, wprowadzanie i wysyłanie przelewów, sporządzanie deklaracji ZUS, PIT, CIT, prowadzenie rejestru podatku VAT, sporządzanie wynagrodzeń, sporządzanie sprawozdania finansowego, sporządzanie okresowych raportów, współpraca z instytucjami zewnętrznymi (US, ZUS, GUS)
KANCELARIA KSIĘGOWO-FINANSOWA ACCOUNT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań dla gości indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia Łobudzice (łódzkie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przyjmowanie potraw. praca w kuchni.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-03-22 - Cekanowo (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni polskiej i orientalnej, robienie pizzy w piecu opalanym drewnem, układanie menu. Praca w godz.: 10:00-21:00, system 2/2 (dwa dni pracy, dwa dni wolne).
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)