KUCHARZ Lubin oferta pracy Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przyrz膮dzanie potraw w restauracji
Data publikacji: 2016-12-02
Lokalizacja: Lubin (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Marii Sk艂odowskiej-Curie 88, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przyrz膮dzanie potraw w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno- epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszt. min. zawodowe, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku kucharza (samodzielnego), ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Marii Sk艂odowskiej-Curie 88, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lubi艅ski
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Marii Sk艂odowskiej-Curie
Numer budynku pracodawcy: 88
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
O艣rodek Wsparcia Dziecka i Rodziny "Ko艂o" - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
- sma偶enie ryb w piecach konwekcyjnych- gotowanie zup rybnych
OKR臉G MAZOWIECKI POLSKIEGO ZWI膭ZKU W臉DKARSKIEGO W WARSZAWIE - 2018-04-26 - Janowo (warmi艅sko-mazurskie)
-
Przedsi臋biorstwo Produkcji Spo偶ywczej FRYKAS Sp. z o.o. - 2018-03-30 - Ko艣cian (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kierowanie kilkudziesi臋cioma osobami w dziale monta偶u- Nadz贸r nad prawid艂owym stanem zasob贸w technicznych,- Organizacja i optymalizacja proces贸w produkcyjnych, - Kontrola terminowo艣ci, jako艣ci i ilo艣ci wykonywanych produkt贸w seryjnych- Wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami (produkcja, logistyka, wyceny, konstrukcyjny, magazyn, zakupy)- Praca przy powstawaniu prototyp贸w produkt贸w lub nowych konstrukcji
Vivenge sp. z o.o. - 2016-08-10 - Gr臋z贸wka (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okoliczno艣ciowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -W艁ODZIMIERZ G脫RECKI - 2016-02-09 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - M艂awa (mazowieckie)
wed艂ug zawodu
Firma Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅, catering, imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - 艢ciegny (dolno艣l膮skie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, przygotowywanie farszy, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Szprotawa (lubuskie)
wg stanowiska
O艣rodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2017-05-24 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z 艣wie偶ych produkt贸w, znajomo艣膰 kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej jest warunkiem koniecznym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu catering贸w, organizacja przyj臋膰 okazjonalnych i plener贸w.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
samodzielna praca na stanowisku
TAMADA Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci wietnamskiej i tajlandzkiej;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHI艃SKIEJ)
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
budowanie wizerunku firmy, wsparcie sprzeda偶y, projektowanie kampanii promocyjnych
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Intersie膰" Urszula Ko艂odziej Kamionka Ma艂a 254 - 2015-12-08 - Kamionka Ma艂a (ma艂opolskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Maniowy (ma艂opolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Kuchnia polska
CEGAL-SP JAWNA HOTEL AMBASADOR - 2016-09-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, ciast i deser贸w.Dba艂o艣膰 o estetyk臋 otoczenia i wysoki standard przyrz膮dzanych potraw.
BIAVITA POLSKA Sp. z o.o./Sanatorium Uzdrowiskowe w Augustowie - 2016-09-13 - August贸w (podlaskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)