KUCHARZ Piotrków Trybunalski oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw (żywienie zbiorowe)
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SZKOLNA 20/38, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw (żywienie zbiorowe)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piotrków Trybunalski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1062
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 3 lata, mile widziane osoby niepalące
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
danePracodawcy_nip: 7692149933
danePracodawcy_regon: 100516597
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
SZKOLNA 20/38, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Piotrków Trybunalski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1062
Gmina pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Piotrków Trybunalski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0967430
Ulica pracodawcy: SZKOLNA
Numer budynku pracodawcy: 20/38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8beca0a0d858a842a5e2d5e219f39c89
Podobne oferty pracy
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie. Praca na kuchni. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
SWOBODA LEONARD RESTAURACJA HOTEL "BIAŁY DOM" STANISŁAWA,LEONARD SWOBODA - 2017-09-20 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
pieczenie piersi z kurczaka i skrzydełek, robienie sałatek
BAR POLSKI S.C. KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2018-12-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Miejsce pracy: ul. Żeromskiego 11, 50-321 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony tj: 01.10.2019-31.12.2024 , praca na 1/2 etatu w godzinach 9-21. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napojów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystość utrządzeń kuchennych i naczyń do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowa
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych - 2020-02-28 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywaniem potraw, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, znajomość i przestrzeganie norm "HACCP".
kontakt przez OHP - 2017-07-25 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2019-01-17 - Zamość (lubelskie)
wg stanowiska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2017-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Wymagania: książeczka sanitarno - epidemiologiczna, dośwaidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyjęcia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - Nędza (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości w kuchni zgodnie z HDP
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, magazyn ( prowadzenie, zapotrzebowanie ), sprzątanie stanowiska pracy ( kuchnia i jadalnia ).
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE IM.ŚW. JÓZEFA - 2018-12-18 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-11-14 - Zawiercie (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, minimalne doświadczenie w gastronomii lub jako piekarz, chę do pracy
D&R Services Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni arabskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, książeczka sanepidowska, moga być osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Praca w Smażalni Ryb. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
KAJA WIOLETTA KRZĄKAŁA - 2017-11-06 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie surowców i składników do produkcji dań oferowanych przez kuchnię. Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracji.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-12 - Miszewko (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZIMNYCH I CPEŁYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
WŁAŚCIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ WŁAŚCIWE WYKORZYSTANIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, SPORZĄDZANIE POSŁKÓW Z WYMOGAMI RACJONALNEGO ŻYWIENIA, POBIERANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W ILOŚCIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTURĄ, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSIĘGACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw; praca w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Pabianice (łódzkie)
przgotowywanie potraw, organizacja przyjęć
Quantum Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Spółka komandytowo-akcyjna - 2016-03-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (śląskie)
Nadzór nad realizacją prac montażowych
GRUPA OBSŁUGI PRZEMYSŁU BETA Sp. z o.o. - 2017-04-05 - Jaworzno (śląskie)
gotowanie potraw kuchni bengalskiej utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Sokołów Małopolski (podkarpackie)