KUCHARZ Ostrzyce oferta pracy ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
Data publikacji: 2017-04-06
Lokalizacja: Ostrzyce (pomorskie)
Pracodawca: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JAŁOWCOWA 3, 83-311 Ostrzyce, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Somonino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.04.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
wymagane doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka do celów sanit. epidem.
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
JAŁOWCOWA 3, 83-311 Ostrzyce, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pn-pt, Godziny : 7-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Somonino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrzyce
Ulica pracodawcy: JAŁOWCOWA
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2017
Oferta pracy ważna do: 05.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w montażu i demontażu instalacji sanitarnych i C.O.
ZAKŁAD REMONTOWO-BUDOWLANY MARWID - 2017-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" Elżbieta Kądziela - 2016-03-15 - Zygry (łódzkie)
Praca w restauracji- kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tarnów (małopolskie)
pracownik ogólnobudowlany-oferta pracy dla osób bezrobotnych zarejestrowanych posiadających II profil pomocy i wykształcenie zasadnicze zawodowe -prace ogólnobudowlane, malowanie szpachlowanie, zdolności manualne,prawo jazdy kat B, chęci do pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Dzikowiec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Kochlice (dolnośląskie)
do uzgdn.
Przedsiębiorstwo Transportowe "Tarzan" s. c. Kabala ,Bąk - 2016-10-20 - Tarnawa Dolna (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-08-31 - Opole (opolskie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)
PODSTAWOWYM OBOWIĄZKIEM JEST PRZEWÓZ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, NAWOZÓW
"WIMAX" Spółka Jawna Witkowski - 2016-04-12 - Stryków (łódzkie)
Gotowanie i wydawanie potraw, zamawianie towaru, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych.
Gospoda Podzamcze Anna Oździńska Stare Drawsko - 2017-03-30 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Rogóżno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
Z.P.U. "GALEX" Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "LEDAN" - 2016-06-07 - Chłopy (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie Menu dla klientów hotelu z uwzględnieniem kuchni wschodniej. Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu oraz przygotowanie bufetu śniadaniowego.
INTO OF POLAND Sp. z o.o. Warszawa - 2015-11-30 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Reprezentowanie firmy przed zleceniodawcą i kontrahentami, nadzorowanie prac podległych brygad i firm podwykonawczych na terenie całego kraju, raportowanie stanu robót.
BAROSZ GWIMET Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Marklowice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni afgańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zakres czynności związany z funduszami europejskimi - Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój. Oferta dostępna w sali E. Wymagane dokumenty należy złożyć lub przesłać pocztą do dnia 17 czerwca 2016 roku, na adres:Okręgowy Inspektorat Służby Więziennejul. Kleczkowska 35, 50-211 WrocławW formie papierowej, w zamkniętej kopercie z dopiskiem - Oferta pracy. Wynagrodzenie miesięczne brutto: 4.640 zł w zależności od stażu pracy. Rozpatrywane będą tylko kompletne zgłoszenia złożone w formie papierowej. Aplikacje, które wpłyną po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane (liczy się data wpływu dokumentów).Nie zwracamy złożonych dokumentów.O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną poinformowani telefonicznie.Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem: 71 32 72 605.
Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej - 2016-06-03 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w lokalu gastronomicznym
ZAJAZD Pod Kasztanem Iwona Rutyna - 2016-01-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk - 2016-10-14 - Łącko (małopolskie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur z użyciem oryginalnych przyprawpraca na dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej
ALAN S.C - 2016-05-19 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI,CIASTA, OBIADYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB TECHNOLOGIA ŻYWIENIAPRAWO JAZDY KAT B (ROBIENIE ZAKUPÓW)KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHWSKAZANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2-3 LATAGODZINY PRACY OD 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Osówka (wielkopolskie)
koszenie trawników; przycinanie i kształtowanie żywopłotów; dosiewanie trawy, zasilanie trawy nawozami oraz podlewanie trawników; zgrabianie i skoszonej roślinności oraz uprzątanie usuniętych drzew, krzewów itp.; sprzątanie trawników i innych terenów zielonych z papierów, śmieci, gałęzi oraz innych zanieczyszczeń; jesienne i wczesnowiosenne zgrabianie liści i sprzątanie innych odpadów roślinnych; sprzątanie poboczy ulic; w okresie zimowym usuwanie śniegu, posypywanie piaskiem i sola dróg, chodników i parkingów
KONAR A.B. Ciemniccy Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu na dany dzień.
ŚRÓDMIEŚCIE OSKAR KUBICKI (wspólnik spółki cywilnej) - 2017-08-02 - Gdańsk (pomorskie)
stolarza
P.P.H.U. "WARS-STOL" Wojciech Siwczyński - 2017-05-08 - Swarzewo (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2018-02-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca jako pracownik produkcji kanałów i kształtek wentylacyjnych
"KARST" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-11-07 - Białystok (podlaskie)