KUCHARZ (O) Tarn贸w oferta pracy EXPERT Roczniak Pawe艂
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: do 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz - pizzer
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: EXPERT Roczniak Pawe艂
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:-, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz - pizzer
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tarn贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.09.2015
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
25.09.2015 r. - oferte otwarto. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne, 2 lata doswiadczenia na stanowisku, wymagane do艣wiadczenie jako pizzer, ksi膮偶eczka sanepidowska, samodzielno艣膰. Praca w Tarnowie na dwie zmiany w godz. 8:00-18:30 r贸wnie偶 w soboty i niedziele; wynagrodzenie 1750 z艂 brutto. Kontakt: EXPERT Roczniak Pawe艂, ul. B艂onie 5, 33-100 Tarn贸w, wcze艣niejszy kontakt tel.: 14 699 12 34, e-mail: praca (at) expert-roczniak.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: EXPERT Roczniak Pawe艂
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
B艂onie 2, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpo艣rednio do pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: B艂onie
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 07.09.2015
Oferta pracy wa偶na do: 08.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.09.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.09.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw np.: pizza, zestawy obiadowe, sa艂atki, hamburgery itd.Utrzymywanie porz膮dku na miejscu pracy;Praca 5-6 dni w tygodniu;Praca w godzinach 6:00-14:00;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie makaron贸w, pizzy, nale艣nik贸w
Firma Us艂ugowa- Handlowa" Na Deptaku" Justyna Maksimczyk - 2018-01-12 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Mo艅ki (podlaskie)
Wsparcie w przygotowywaniu potraw.
"ZAK艁ADY MI臉SNE HENRYKA STOK艁OSY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-29 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 11-23 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Ko艂obrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczy艅ska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Realizacja program贸w i zada艅 zwiazanych z inicjowaniem i finansowaniem instrument贸w wspierajacych zartudnienie i aktywizacj臋 lokalnego rynku pracy. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony w godz. 7.30 -15.30 w Ko艂obrzegu.Dodatkowe informacje dost臋pne na stronie internetowej:http://pupkolobrzeg.finn.plDokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamknietej kopercie w PUP Ko艂obrzeg do 16.01.2017 r. do godz. 15.30 w pok. nr 17 (sekretariat - II pi臋tro) z dopiskiem "dotyczy naboru na stanowisko Specjalista ds. program贸w - sta偶ysta"
Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu - 2017-01-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna) dla grup/ go艣ci o艣rodka wypoczynkowego w Mi臋dzywodziu. Do艣wiadczenie w obs艂udze grup, przygotowywanie posi艂k贸w pod diety. W zakresie obowi膮zk贸w uk艂adanie menu (wraz z menagerem o艣rodka) oraz przygotowywanie list zam贸wie艅 produkt贸w. Oferujemy prac臋 z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-07-06 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do kraj贸w Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
sma偶enie i przygotowanie ryb
SMA呕ALNIA RYB ATOL 艁ukasz Grabowski Dar艂owo - 2016-03-08 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - 呕elech贸w (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy do艣wiadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Praca w terenie oraz w siedzibie firmy. Pozyskiwanie klient贸w. Nadz贸r nad realizacj膮 zm贸wie艅. Nadz贸r nad klientami. Systematyczne raportowanie wynik贸w pracy.
EURO-PACK Wies艂aw M. Rynkowski - 2017-06-14 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popo艂udniowych.Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie potraw (sa艂atki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharzprzygotowywanie ciasta i skladnikow do produkcji pizzy, wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅 typu Fast-Food, utrzymanie pozr膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Radymno (podkarpackie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-06-16 - Mirsk (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i sprzeda偶 produkt贸w gastronomicznych (gofry, nale艣niki, lody). Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii, ksi膮偶eczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wies艂awa Iwaniak - 2016-04-14 - Z膮bki (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 na ciep艂o i na zimno, odpowiedzialno艣膰 materialna za zapasy towar贸w, prowadzenie ewidencji
SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP - 2018-10-02 - S艂owacja (S艂owacja)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-03-04 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
pryzgotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - K艂anino (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesi臋cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-09-12 - Ustka (pomorskie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wi艣niewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymywanie porz膮dku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czarto艂omie (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia z pracodawc膮 Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz 7-17
Marzena Beata Gibu艂a-Knapik - 2016-03-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie catering贸w, 艣niada艅; przygotowywanie ofert cateringowych w j臋zyku ukrai艅skim; kontrola jhako艣ci; przygotowywanie deser贸w na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)