KUCHARZ Ustka oferta pracy ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 25, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 25, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2018
Oferta pracy ważna do: 11.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
znajomość kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Gastronomia, catering, hotele. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia lub umowy o dzieło, poźniej zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2018-02-28 - Chorzów (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni arabskiej, składanie zamówień u producentów krajów arabskich na produkty potrzebne do przygotowania potraw
MIDO Mahmoud Badawy - 2018-02-01 - Brzechów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-06-26 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, towrzenie menu itp.
Firma "Mur-Bet" Adam Dumana - 2016-03-02 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu, prace porządkowe.
BAKS ALINA BORUCKA RESTAURACJE McDONALD`S - 2018-08-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bolechowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2017-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-07-12 - Kraczkowa (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów
Centrum Fiszer - 2017-05-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-03-16 - Janowiec (lubelskie)
Staż dla osób z II profilem pomocy w Starostwie Powiatowym w Pyrzycach.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produktów - poszukiwana osoba z praktyką w zawodzie, gotowa do podjęcia nowych wyzwań
SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-24 - Kąkolewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw i napojów, bieżąca konserwacja urządzeń, wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Poraj (śląskie)