KUCHARZ Bratislava oferta pracy SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 630 EUR
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań na ciepło i na zimno, odpowiedzialność materialna za zapasy towarów, prowadzenie ewidencji
Data publikacji: 2018-10-02
Lokalizacja: Bratislava ()
Pracodawca: SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Odborárske nám. 3, Bratislava, SłowacjaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań na ciepło i na zimno, odpowiedzialność materialna za zapasy towarów, prowadzenie ewidencji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 630 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bratislava
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Słowacja
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 630 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_premie: 1
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Umowa na czas określony - 5 miesięcyPraca zmianowa: w godzinach 6:00 – 15:00; 17:30 – 21:00
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Data zakończenia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: średnie• Doświadczenie zawodowe: wymagane • Znajomość języków: angielski – podstawowy• Odpowiedzialność, niekaralność, dobry stan zdrowia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: riaditelsnp (at) sorea.sk
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: Usługi hotelowe i restauracyjne
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.10.2018
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy ważna do: 01.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność-dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w młodym i energicznym zespole-możliwość nabycia doświadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert Świątek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawcą:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa pieca, przygotowanie potrawutrzymanie ładu i porzadku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, skaładanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Brenna (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami (lub pomoc w przygotowywaniu posiłków), zapewnianie czystości i gotowości, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego
kontakt przez OHP - 2015-10-20 - Rzyki (małopolskie)
jw.
Zarząd Oczyszczania Miasta - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami - tylko tradycyjna kuchnia Polska.Zapewnianie czystości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.
P.U.H Bar Catrin SLawomir Kliza - 2016-08-01 - Siewierz (śląskie)
- gotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Pizzeria "GEMINI - BIS" Wanda Kawa - 2016-04-27 - Milanówek (mazowieckie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
Obsługa sprzętu komputerowego (naprawa, instalacja), konfiguracja systemu Windows 10, foxpro, SQL, Portal Sprawozdawczy
Urząd Statystyczny w Katowicach - 2018-02-01 - Katowice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Radom (mazowieckie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-11-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wykształcenie podstawowe/zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Wojnowice (śląskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Praca przy robotach ziemnych
BUDIMEX S.A - 2017-12-01 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy, kebab, obsługa grilla.
STARÓWKA Mina Saleeb Kadies Nakhla - 2018-02-28 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
pozyskiwanie nowych klientów, współpraca z obecnymi klientami, promocja sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Ruda Śląska (śląskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Gorlice (małopolskie)
Wychowawca w Środowiskowym Hufcu racy w Namysłowie
OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY - 2017-08-09 - Namysłów (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Lubomierz (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy od półproduktów do wyrobu gotowego
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-09-13 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ. KOORDYNACJAZAMÓWIEŃ SUROWCÓW OD DOSTAWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW.TŁUMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, praca w godzinach 8-16.00
Przedszkole Niepubliczne "Smerfuś II" Teresa Szłapińska - 2017-08-01 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i potrawz produktów krajowych i importowanychwg karty dań, przygotowywanie półproduktów do cateringu.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-09-29 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie potraw wg obowiązkowych zasad technologii i przepisów kulinarnych, sprawdzanie jakości produktów powierzonych do produkcji, wydawanie posiłków na oddziały, dbanie o właściwą eksploatację sprzętu i urządzeń, dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji oraz dobrej praktyki higienicznej.
Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie - 2018-04-27 - Bełchatów (łódzkie)