KUCHARZ (O) Tarn贸w oferta pracy FHU FAMA Adrian Kijowski
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Data publikacji: 2017-02-10
Lokalizacja: Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: FHU FAMA Adrian Kijowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:-, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tarn贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe (preferowane gastronomiczne), ksi膮偶eczka sanepidowska, mile widziany absolwent lub osoba ch臋tna do przyuczenia. Praca w Tarnowie na trzy zmiany w godz. 8.00-16.00, 12.00-22.00, 16.00-24.00, praca r贸wnie偶 w soboty i niedziele (elastyczny czas pracy); wynagrodzenie od 2000-2500 z艂 brutto. Kontakt: F.H.U FAMA Adrian Kijowski, ul. Katedralna 4, 33-100 Tarn贸w, tel.: 794 902 909, 507 724 023 (kontakt tel. do godziny 20.00), e-mail: efes (at) interia.eu
Nazwa pracodawcy: FHU FAMA Adrian Kijowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Katedralna 4, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : do 20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.02.2017
Data dodania oferty pracy: 09.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem
Restauracje Sphinx-Wook D.艢wi膮tek M.艢wi膮tek Sp.J. - 2016-02-12 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 z艂 brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PER艁A" W USTCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI IM. KR脫LA MACIUSIA I - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja pracy dzia艂u kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Kusa Wojciech Us艂ugi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
praca w kuchni jako kucharz
Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec - 2017-03-16 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych, deser贸w i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w pracownikom
PA艃STWOWE PRZEDSI臉BIORSTWO PRZEMYS艁U METALOWEGO "POMET" - 2018-08-28 - Nowogr贸d Bobrza艅ski (lubuskie)
NAPRAWA SAMOCHOD脫W
Przedsi臋borstwo Handlowo-Us艂ugowe STASIAK Polkowice - 2016-07-04 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni, mycie naczy艅, praca w godzinach 12-20
Zarz膮dzanie Nieruchomo艣ciami Kalina Machlarz - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
praca kucharza
Restauracja - Hotel BESKID Danuta Tyc - 2018-04-30 - Mil贸wka (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "Mi艣", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem; dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; praca w godz. 13.00-22.00 zgodnie z grafikiem, tak偶e w weekendy; I umowa na okres pr贸bny, nast臋pnie na czas nieokre艣lony
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu da艅.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-30 - Budzy艅 (wielkopolskie)
DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJ臉TNO艢CI
HOTELE GRUPY MARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Firek Leszek PPUH - 2016-10-13 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI I PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACY.Godzina zako艅czenia pracy: 22:00Praca na czas okre艣lony: 2 LATA
HAWARY HUSSEIN LUXOR - 2017-03-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jako艣膰 i estetyk膮 serwowanych da艅, przestrzeganie zasad, procedur i standard贸w firmowych, w razie potrzeb zast臋powania pracownik贸w na innych stanowiskach
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- wsp贸艂praca z klientami przy realizacji otrzymanych zlece艅- przygotowanie koncepcji i wariant贸w oraz przygotowanie wycen- kalkulacja koszt贸w w dziale produkcyjnym- nadz贸r w trakcie realizacji produkcji oraz odbi贸r poprodukcyjny- opracowanie dokumentacji technologicznej- optymalizacja procesu produkcyjnego- zarz膮dzanie podleg艂ym zespo艂em pracowniczym
FIRMA P.H.U. "GLOB-METAL" Krzysztof Zielaskiewicz - 2016-09-26 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Brenna (艣l膮skie)
Kucharz
LOVE LIFE Jolanta Yaseen Restauracja DIAMENT Uherce Mineralne - 2016-07-18 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, opracowywanie nowych da艅 i jad艂ospis贸w wed艂ug receptur i przepis贸w kuchni chi艅skiej.
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA STEFAN STASIO艁EK - 2016-06-10 - Gda艅sk (pomorskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni
DRZONK脫W CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzania posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)