KUCHARZ Krzeszowice oferta pracy Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni jako kucharz
Data publikacji: 2017-03-16
Lokalizacja: Krzeszowice (małopolskie)
Pracodawca: Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 31, 32-065 Krzeszowice, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni jako kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą w zależności od umiejętności.Praca co drugi dzień po 12 godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzeszowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków; Książeczka sanepidowska (mile widziana); Doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok;
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Krakowska 31, 32-065 Krzeszowice, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Krzeszowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszowice
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy: Prowadzenie restauracji
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy ważna do: 14.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2015-12-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
obsługa tokarek, obsługa maszyn CNC, wykonanie elementów oraz obróbka odlewów zgodnie z rysunkiem technicznym, obróbka metali, kontrola jakości gotowych elementów, obsługa urzadzeń pomiarowych, utrzymywanie najwyższej jakości.
Przedsięb.Prod.Handlowo Usługowe MEBLOMARK w Ostrzeszowie - 2016-03-31 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Obsługa stanowiska kasowego, obsługa lottomatu (szkolenie bezpłatne)
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ROBAS" S.C. Paweł Rożek, Łukasz Basek - 2017-11-14 - Bytów (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych, praca w Wolsztynie na ul. Dworcowej 15
SOTERA SP. Z O.O. - 2016-02-08 - Wolsztyn (wielkopolskie)
OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE SIĘ ZAJMOWAŁA DODAWANIEM PRODUKTÓW DO SKLEPU INTERNETOWEGO, WYMAGANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, SZYBKIE I SPRAWNE WYSZUKIWANIE INFORMACJI W INTERNECIE, RÓWNIEŻ NA STRONACH ZAGRANICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ BRANŻY ROWEROWEJ, SPORTOWEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMKONTAKT NA PRACA (at) SPORTI.PL
sporti.pl Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Rzeszów (podkarpackie)
wyksz. min. zawodowe- kierunkowe osoba poniżej 30 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa koparko-ładowarki
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Pniewy (wielkopolskie)
- przygotowywanie dań typu FastFood: kebab, tortilla, frytki, hamburger, zapiekanka, kiełbasa, nugetssy itp.,- miła obsługa klienta,- dbanie o porządek na stanowisku pracy,- praca z kasą fiskalną,- posiadanie ważnej książeczki sanitarno-epidemiologiczna z aktualnymi badaniami,- odpowiedzialność, sumienność, otwartość, uczciwość,dyspozycyjność,- wysoka kultura osobista.
ALGARI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-01 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
-
GREEN PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-02-11 - Raszyn (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Kiełczygłów (łódzkie)
wstępna obróbka surowców, , zapoznanie z maszynami i urządzeniami oraz ich obsługa, przygotowywanie śniadań, podwieczorków, surówek, sałatek oraz nauka prostych technik kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa DAMAR Arleta Adamczyk - 2016-06-29 - Igołomia (małopolskie)
Szycie dzianiny
JUSTEX PPHU - 2015-12-01 - Koluszki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-01-04 - Głuchołazy (opolskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Stanowisko Specjalista usytuowane jest w Sekcji Nadzoru Inwestorskiego Wydziału Budownictwa. Specjalista podlega bezpośrednio Kierownikowi Sekcji (NIS OW001000800010).Specjalista odpowiada za:1) realizację powierzonych zadań zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa;2) przyjmowanie dokumentacji od jednostek projektowych, sprawdzanie jej pod względem zgodności z zamówieniem oraz formy projektu dokumentacji odpowiednio do właściwych przepisów;3) przekazywanie dokumentacji do ODBW, celem zaewidencjonowania;4) prowadzenie ewidencji uzgadnianej dokumentacji projektowej;5) realizację zatwierdzonych przez Szefa RZI wniosków zgłaszanych przez inspektorów nadzoru na protokołach konieczności, o uzupełnienie dokumentacji projektowej;6) opracowywanie opinii fachowych do spraw arbitrażowych bądź wynikłych z kontroli różnych organów;7) przestrzeganie zasad ochrony informacji niejawnych, ochrony danych osobowych, przepisów BHP i służby, przepisów bezpieczeństwa pożarowego oraz ochrony środowiska w zakresie pełnionych zadań i obowiązków;8) utrzymanie we właściwym stanie powierzonego mienia.Do obowiązków specjalisty należy:1) znajomość i przestrzeganie przepisów prawa związanych z realizowanym zakresem czynności;2) zapoznanie się z dokumentacją projektową oraz systematyczne i bezzwłoczne wnoszenie ewentualnych uwag do koordynatora;3) udział w posiedzeniach KOPI i egzekwowanie od projektantów ewentualnych zamian i poprawek w projektach, kosztorysach inwestorskich i przedmiarach;4) przygotowanie materiałów formalno - prawnych, celem uzyskaniu decyzji o lokalizacji inwestycji celu publicznego i warunków zabudowy;5) przygotowywanie materiałów formalno - prawnych dla Projektanta, celem uzyskania pozwolenia na budowę;6) zdawanie do ODBW, po zakończeniu zadań remontowych lub inwestycyjnych, teczek z dokumentami zadania;7) udział w naradach technicznych, naradach i konferencjach organizowanych przez biura projektowe oraz organizowanych przez kompetentne instytucje wojskowe;8) wykonanie analizy niewykorzystanej dokumentacji projektowej i dalsze postępowanie zależne od przydatności opracowań;9) sprawdzania na bieżąco ewidencji rozliczeniowej zadań projektowych;10) wysyłania interwencji do wykonawców dokumentacji projektowej i ich organów założycielskich w przypadku opóźnień w realizacji, złej jakości prac projektowych;11) uczestniczenie w naradach i szkoleniach organizowanych przez RZI i przełożonych wyższego szczebla;12) Bieżąca aktualizacja ZKZ wg następujących etapów realizacji procesu inwestycyjnego:a) po opracowaniu dokumentacji projektowo-kosztorysowej;b) po przetargu;c) po wystąpieniu robót dodatkowych;d) po zakończeniu i rozliczeniu zadania;13) właściwe postępowanie z dokumentacją stanowiącą materiałyarchiwalne i dokumentacją niearchiwalną zgodnie ustawą z dnia14 lipca 1983 r. o narodowym zasobie archiwalnym i archiwach.Specjalista jest uprawniony do:1) występowania o udostępnienie przez właściwe komórki wewnętrzne informacji niezbędnych dla terminowej realizacji przydzielonych zadań;2) kontaktowania się z użytkownikami oraz właściwymi wojskowymi i cywilnymi instytucjami, w celu uzyskania niezbędnych uzgodnień, opinii, decyzji, akceptacji i zatwierdzeń związanymi z zadaniami realizowanymi przez sekcję.Specjalista współuczestniczy w:1) rozpatrywaniu opracowań projektowych w oparciu o Regulamin ZUD RZI;2) przygotowywaniu materiałów wyjściowych i propozycji doplanowania budżetu na rok następny w zakresie zadańinwestycyjnych i remontowych;3) tworzeniu propozycji planu na rok następny przy współpracyz użytkownikami;4) zlecaniu nadzorów autorskich i zawieranych umów na robotybudowlane;5) zlecaniu i uzyskiwaniu pomiarów geodezyjnych lub wtórników planów sytuacyjno-wysokościowych do celów projektowych;6) uzyskiwaniu decyzji środowiskowych i o lokalizacji inwestycji celu publicznego;7) uzyskiwaniu warunków technicznych dostawy wody, ciepła, gazu, energii elektrycznej oraz odprowadzenia ścieków od dostawców dla realizowanych inwestycji i remontów,8) zlecaniu do biur projektów lub innych wyspecjalizowanych firm badań geologicznych, inwentaryzacji, opinii technicznych, raportów oddziaływania na środowisko itp.;9) zlecaniu opinii i ekspertyz technicznych.
REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY - 2017-05-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zzawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pakowacz ręczny
ITC Grupa POLSKI HR S.A. - 2015-12-15 - Choszczno (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, napojów i deserów oraz diet
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obsługa klienta
Mamma Mia ŁUKASZ WOJCIECHOWSKI - 2017-09-22 - Gniezno (wielkopolskie)
Przyjmowanie towarów na stan magazynowy, układanie towarów wg. klasyfikacji, wydawanie towarów wg. faktur.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Lublin (lubelskie)
GASTRONOMIA. Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw według przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Uczestniczenie w czynnościach kontrolnych z zakresu nadzoru bieżącego higieny radiacyjnej.Prowadzenie bieżącej kontroli podejmowanych działań.Prowadzenie dokumentacji nadzoru, dozymetrycznej, postępowania administracyjnego.Prowadzenie i obsługa baz danych wykorzystywanych w działalności kontrolnej.
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W ŁODZI - 2017-09-21 - Łódź (łódzkie)