KUCHARZ Niechorze oferta pracy ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTYWANIE BUFETÓW (ŚNAIDANIOWY, OBIADOWY)PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ALA CART
Data publikacji: 2018-10-16
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KLIFOWA 46, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTYWANIE BUFETÓW (ŚNAIDANIOWY, OBIADOWY)PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ALA CART
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KLIFOWA 46, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: KLIFOWA
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2018
Oferta pracy ważna do: 16.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 w/g stanowiska
 kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 Przygotowywanie dań z karty
 KARDAMON Ewa Kopera - 2018-02-15 - Mielec (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad (BHP, sanepid) .
 BASILIA PIZZA & WINE MARTA JARZEMBOWSKA - 2018-09-26 - Gniezno (wielkopolskie)
 
 - przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- kontrola jakościowa wydawanych potraw- dbanie o właściwą ekspozycję potraw- dbanie o czystość w miejscu pracy- odpowiednie zabezpieczenie towaru
 kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tajskiej
 kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poznań (wielkopolskie)
 
 przygotowywanie posiłków z mięsa, pierogów, garmażerka, obsługa imprez okolicznościowych itp.
 MOGADOR s.c. - 2016-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
 
 przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie się z organizacją przyjęć okolicznościowych
 kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygiełzów (małopolskie)
 
 PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
 Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
 
 przygotowywanie posiłków obiadowych, pizzy.
 Kręgielnia - Klub 13 Sp. z o.o. - 2018-10-17 - Jawor (dolnośląskie)
 
 Przygotowanie potraw kuchni japońskiej zgodnie z recepturami sushi.
 kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Częstochowa (śląskie)
 
 tapicerowanie i oklejanie mebli
 kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Łekno (wielkopolskie)
 
 Stanowisko kucharz - pizzerman
 Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-05-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
 
 Pobieranie i przygotowanie produktów, obróbka wstępna surowców, przygotowanie i wydawanie posiłków, napojów, deserów.
 kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Grybów (małopolskie)
 
 obsługa kienta, przygotowanie potraw z półproduktów
 F.H.U.P. Księżyc Marek - 2017-08-18 - Krzeszowice (małopolskie)
 
 Sprzedaż w markecie budowlanym
 "ALZBIG" FIRMA ZBIGNIEW SPYRKA - 2016-04-13 - Zawoja (małopolskie)
 
 nadzór nad dokumentacją, realizacja procesu produkcyjnego, wsparcie techniczne dla produkcji, optymalizacja czasu produkcji
 Jaksa Jacek - 2016-01-25 - Piątkowisko (łódzkie)
 
 Gotowanie i przyrządzanie posiłków dla dzieci (około 200). Przygotowywyanie: śniadania, obiadu (zupa i II danie) oraz podwieczorku. Praca w godzinach rannych: 6:30-14:30. Umowa o pracę na czas określony z możliwością zatrudnienia na stałe. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 79, osobisty.
 PRZEDSZKOLE NR 25 - 2017-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 Sprzedaż wyrobów mięsnych i wędliniarskich
 kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Konin (wielkopolskie)
 
 sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
 "Bati" Biernot Bożena - 2017-09-14 - Cieszyn (śląskie)
 
 Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
 kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
 
 W/g stanowiska pracy.
 Stanica Wodna KIETLICE n/Mamrami - 2017-04-12 - Kietlice (warmińsko-mazurskie)
 
 Bieżąca obsługa klienta, wystawianie umów dla kursantów na kursy językowe i zajecia indywidualne, prowadzenie rejestru godzin pracy lektorów oraz rejestru kasowego. Przygotowanie grafików kursów językowych w oddziale szkoły, wystawianie comiesięcznych dokumentów i przesyłanie ich do księgowości, kontrola płatności kursantów i ich monitorowanie.
 kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Gdynia (pomorskie)
 
 Praca zgodna ze stanowiskiem.
 P.H.U. "ELLWART" Wejherowo - 2018-01-10 - Wejherowo (pomorskie)
 
 wykształcenie zawodowe - sprzedawca
 kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
 
 Kucharz
 Tomasz Dudaronek - 2017-10-03 - Białystok (podlaskie)
 
 Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
 Michał Paliwoda - 2017-09-29 - Gdańsk (pomorskie)
 
 - wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
 kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
 
 Montaż, kontrola jakości.
 kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Zabrze (śląskie)
 
 Rozwożenie materiałów budowlanych na terenie kraju, praca na magazynie.
 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "BUDROL" Sp.J. ROMAN, EWA CUDO - 2016-03-02 - Kolbuszowa (podkarpackie)
 
 zgodnie z programem stażu
 kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Bieżuń (mazowieckie)