KUCHARZ Mrągowo oferta pracy Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej. Tworzenie karty menu.
Data publikacji: 2018-05-14
Lokalizacja: Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jeziorna 1B, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej. Tworzenie karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrągowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Jeziorna 1B, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Jeziorna
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.05.2018
Data dodania oferty pracy: 11.05.2018
Oferta pracy ważna do: 09.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, równoważny system czasu pracy; wysokość wynagrodzenia 2500+ premia
 Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-03-05 - Ustka (pomorskie)
 
 praca na stanowisku kucharza
 kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Władysławowo (pomorskie)
 
 KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
 Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-08-10 - Mielec (podkarpackie)
 
 Załadunek i rozładunek towaru. Obsługa taśmy produkcyjnej
 SCO-PAK S.A W RESTRUKTURYZACJI - 2018-06-27 - Orchówek (lubelskie)
 
 przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
 kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
 
 samodzielne czynności związane z przygotowywaniem posiłków kuchni polskiej i włoskiej oraz pizzy
 PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-12-07 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
 
 - Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
 kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (śląskie)
 
 Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie wyższe; doświadczenie w pracy z klientem; obsługa komputera (Word, Excel); zakres obowiązków: spisywanie umów i ich elektroniczna rejestracja zgodnie z wymogami obsługi rynku abonenckiego, przyjmowanie i rejestrowanie zgłoszeń i reklamacji; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
 kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gliwice (śląskie)
 
 jw.
 SZKOŁA PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
 
 w/g stanowiska
 "BT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" BRUNO TASSI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-22 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 67 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
 kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 do uzgodnienia
 SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
 
 Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
 kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
 Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
 Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
 
 Przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, sprzątanie.
 RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)
 
 samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
 Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-02-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
 
 Kucharzpraca na zmiany w godz. 10-22
 Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
 
 Spawanie elementów konstrukcji stalowych zgodnie z dok. techniczną.
 Zakłady Mechaniczno-Kuźnicze "WOSTAL" Sp. z o.o. - 2017-01-05 - Wolbrom (małopolskie)
 
 wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań wietnamskich
 kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jabłonowo (mazowieckie)
 
 Zgodny
 HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Zabłotna s.c. - 2017-03-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
 
 Zgodny
 KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2016-04-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
 
 przygotowywanie dań w hotelu, restauracji
 MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-08-30 - Lubin (dolnośląskie)
 
 do uzgodnienia
 BAR-RESTAURACJA "KRYJÓWKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-10-07 - Rzeszów (podkarpackie)
 
 obsługa dzieci podczas posiłków
 kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Piła (wielkopolskie)
 
 w/g potrzeb
 Zakład Handlowo -Usługowy"W i M" - 2018-01-11 - Kielce (świętokrzyskie)
 
 przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
 kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
 
 gotowanie potraw z menu baru oraz pod zamówienie indywidualne, lepienie pierogów, wykonywanie surówek, pieczenie ciast
 kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Gorlice (małopolskie)
 
 Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
 Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-01-24 - Krosno (podkarpackie)
 
 przygotowywanie posiłków
 Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)