KUCHARZ Mielec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Chopina 16a, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla bezrobotnych posiadających ustalony przez Urząd Pracy odpowiedni profil pomocy. Osoby bezrobotne, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do Powiatowego Urzędu Pracy w Mielcu do doradcy klienta w celu otrzymania skierowania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 16a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2017
Data dodania oferty pracy: 05.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Rogoźno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, warzyw, sprzątanie kuchni,zapisywanie potrzebnych produktów spożywczych, praca w godz. 14-22
Usługi Budowlane VIKBUD Mariusz Funk - 2018-03-20 - Popielów (opolskie)
przygotowywanie posiłków sniadan. dla gości hotelowych, dań goracych, przygotowanie surowców do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-10 - Knurów (śląskie)
przygotowanie posiłków
Szpital Kliniczny im. Heliodora Święcickiego UM - 2018-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
Praca w pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2016-03-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo Usługowa "JaKa" Anna Jankowska, 2.Centrum Pomocy Poszkodowanym "MAX" Anna Jankowska - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
czynności pomocnicze w ramach promocji sprzedażowej; 8-14, 14-20
AmRest Sp. z o.o. - 2016-11-14 - Opole (opolskie)
-
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przygotowywanie potraw i dań, estetyczna i prawidłowa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dbałość o jakość wykonywanej pracy
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
Hotel Dunajec s.c. K. i P. Mazurek - 2017-09-22 - Zgłobice (małopolskie)
Realizacja obowiązków wynikających z Karty Nauczyciela, dostosowanie zajęć do planu nauczania
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (śląskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw tureckich, przestrzeganie przepisów BHP,utrzymanie stanowiska pracy w czystości, dokładność, samodzielność
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
"SPORT" KRZYSZTOF KUCZMIERCZYK - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)