KUCHARZ Międzywodzie oferta pracy Hutnicze Przedsiębiorstwo Remontowe S.A. -Międzywodzie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Hutnicze Przedsiębiorstwo Remontowe S.A. -Międzywodzie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poprzeczna 6, 72-415 Międzywodzie, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzywodzie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Nazwa pracodawcy:
Hutnicze Przedsiębiorstwo Remontowe S.A. -Międzywodzie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Poprzeczna 6, 72-415 Międzywodzie, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
poziom wykształcenia: kierunkowe zawodowe umiejętności: znajomość procedur przygotowania posiłków i umiejętność ich przyrzadzania uprawnienia: książeczka zdrowia sanepiddoświadczenie zawodowe: min. 1 rok pracy na kuchni
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Dziwnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzywodzie
Ulica pracodawcy: Poprzeczna
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2017
Oferta pracy ważna do: 01.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta detalicznego.
SKOK Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo - Kredytowa - 2017-01-17 - Otmuchów (opolskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Szkół Nr 21 - 2017-09-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie sporządzanie posiłków
Restauracja "KOLOROWA" Mirosław Kopka - 2016-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Istebna (śląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2015-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej "Na Przedwiośniu" - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-gotowanie posiłków
F.H. "MADA" Pańczyk Marietta - 2016-05-06 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, STAŻ W ZAWODZIE 1 ROK, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO MILE WIDZIANA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH DO PRACYPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM,PRACA NA PÓŁ ETATUWYNAGRODZENIE 1300,00 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań hotelowych. Przygotowywanie dań gorących oraz zimnych zakąsek na obiady konferencyjne, imprezy firmowe, okolicznościowe. Praca w Płocku. Godziny pracy do uzgodnienia.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "AGA" ANDRZEJ MELKOWSKI - 2017-11-14 - Płock (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, odpowiedzialność za jakość i terminowość posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywani e pomieszczeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP, wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Częstochowa (śląskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2018-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-03-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty
KARDAMON Ewa Kopera - 2018-02-15 - Mielec (podkarpackie)
wyksz.średnie lub wyższe, sprzedaż rur kanalizacyjnych i wodociągowych, kształtek
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-05-11 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, udział w inwentaryzacji asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową.
ZAJAZD KASZTELAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2016-11-14 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
prowadzenie warsztatów kulinarnych, uczestnictwo w akcjach społecznościowych
FUNDACJA BANK ŻYWNOŚCI - 2016-11-25 - Lublin (lubelskie)
gotowanie, przyrządzanie potraw kuchni polskiej
HURTPETROL Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-12-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabów oraz dań z półproduktów. Dbanie o czystość miejsca pracy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-07-26 - Jasło (podkarpackie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-07-25 - Polańczyk (podkarpackie)