KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Zielona G贸ra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wed艂ug zawodu
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Zielona G贸ra (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: wed艂ug zawodu
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zielona G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 05.07.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 9, 65-443 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona G贸ra
Gmina pracodawcy: Zielona G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielona G贸ra
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 05.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Uk艂adanie element贸w, szlifowanie element贸w drewnianych, pakowanie w kartony.
SNYCERSTWO - STOLARSTWO Ryszard Stencel - 2017-06-02 - Bolszewo (pomorskie)
Przyrz膮dzanie wszelkiego rodzaju potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepis贸w bhp obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach dzia艂ania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
- Przyjmowanie zlece艅 i zam贸wie艅;- Projektowanie haftu;- Obs艂ugiwanie krosna hafciarskiego;- Przygotowywanie maszyny do wykonania haftu;- Wykonywanie haftu oraz prac wyko艅czeniowych;- Kontrolowanie jako艣ci, pakowanie;- Konserwowanie automat贸w hafciarskich;- Prowadzenie dokumentacji wykonanej pracy;- Organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP, ochrony ppo偶, ergonomii i ochrony 艣rodowiska.
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Sierakowice (pomorskie)
wykonywanie potraw orientalnych oraz przygotowanie p贸艂produkt贸w do obr贸bki termicznej
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SP脫艁KA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 typu fast food: hamburgery, sa艂atki itp.
FIRMA HANDLOWA JERZY IGNATOWICZ - 2017-04-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie potraw wegetaria艅skich, potraw kuchni ukrai艅skiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedziel臋 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. 艁u偶ycka 47a
Us艂ugi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Kucharz
Ristorante Portofino Barbara Gabry艣 wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI" - 2016-02-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Paca od pn do nd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-08-04 - Wilkowice (艣l膮skie)
Kucharz-sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Namys艂贸w (opolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
LISPOL KANIA KO艁PA SZATKO SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-02 - Lisia G贸ra (ma艂opolskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
"COLOR PRESS" Sp zo.o. - 2016-10-31 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
znajomo艣膰 kuchni senegalskiej, przygotowywanie da艅 kuchni senegalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Marki (mazowieckie)
Przygotowanie ciast do pizzy. Wyr贸b i wypiek pizzy. Znajomo艣膰 kuchni polskiej. Obs艂uga zmywalni naczy艅.
ANKER- Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
O艣rodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowro艅ski - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZ膭DOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12 po wcze艣niejszym um贸wieniu telefonicznym
Hotel Jantar - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
obs艂uga opiekaczy kebaba, przygotowywanie potraw kuchni maroka艅skiej; godziny pracy: 10.00- 22.00
TOP Robert Stodulski - 2017-07-24 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie da艅 typu fast-food. Obs艂uga kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwieci艅ska - 2016-05-06 - P臋powo (wielkopolskie)
praca w Karczmie Maciej贸wka lub w restauracji Horyzont
"DEO" DEONIZIAK SP脫艁KA JAWNA - 2017-11-07 - Bia艂ystok (podlaskie)
-Przygotowanie posi艂k贸w do szpitali,- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,- Porcjowanie ryb, mi臋sa,- Krojenie w臋dlin, ser贸w,- Gotowanie zup.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem, pracodawca oferuje atrakcyjny system motywacyjny, zatrudnienie w firmie na umow臋 o prac臋, zakwaterowanie w s艂u偶bowym mieszkaniu; kontakt z pracodawc膮 osobisty w godzinach (8-12), telefoniczny oraz e-mailowy
ARMO Sp. z o.o. - 2016-01-13 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw i da艅 serbskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej(zupy, dania mi臋sne oraz z owoc贸w morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Grz臋dy (mazowieckie)
REALIZACJA ZADA艃 PODSTAWOWEJ OPIEKI LEKARSKIEJ;LEKARZ KONTRAKTOWY;KONTAKT Z PRACODAWC膭; CV + ANKIETA PERSONALNA PRZES艁A膯 NA ADRES
ARESZT 艢LEDCZY SZCZECIN - 2016-04-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 wyboru formy zatrudnienia: umowa o prac臋 lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-03-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowanie i gotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Prace przy k艂adzeniu kanalizacji zewn臋trznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Karski (wielkopolskie)
1. Obs艂uga kadrowo p艂acowa projektu.2. Prowadzenie spraw pracowniczych w okresie realizacji projektu dokumenty potwierdzaj膮ce zatrudnienie, akta osobowe, bie偶膮ca obs艂uga pracownik贸w projektu.3. Prowadzenie ewidencji czasu pracy pracownik贸w zatrudnionych do realizacji projektu, w tym prowadzenie ewidencji urlop贸w i zwolnie艅 lekarskich.4. Przygotowanie rozlicze艅 z ZUS oraz Urz臋dem Skarbowym dla pracownik贸w zatrudnionych przy realizacji projektu.5. Prowadzenie spraw zwi膮zanych z umowami cywilnoprawnymi w okresie realizacji projektu, w zakresie obs艂ugi kadrowo p艂acowej.6. 艢cis艂a wsp贸艂praca z Specjalist膮 ds. kadr i p艂ac Wroc艂awskiego Centrum Integracji.7. Prowadzenie i wsp贸艂praca w zakresie obs艂ugi kadrowej uczestnik贸w projektu.FORMA I TERMIN SK艁ADANIA OFERT:Wymagane dokumenty nale偶y z艂o偶y膰 osobi艣cie lub przes艂a膰 do sekretariatu Wroc艂awskiego Centrum Integracji przy ul. Strzegomskiej 49 we Wroc艂awiu (decyduje data wp艂ywu dokument贸w).Dokumenty nale偶y z艂o偶y膰 w zamkni臋tej kopercie z podanym adresem i numerem telefonu kontaktowego, wraz z dopiskiem: Konkurs na stanowisko: specjalista kadr i p艂ac w projekcie Spo艂ecznie odpowiedzialny Wroc艂aw w terminie do dnia 24 lutego 2017r. do godziny 14:00. Informacja o wyniku naboru b臋dzie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Urz臋du Miejskiego Wroc艂awia www.wroclaw.pl oraz na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Wroc艂awskiego Centrum Integracji. Aplikacje, kt贸re wp艂yn膮 do WCI po wy偶ej okre艣lonym terminie lub b臋d膮 niekompletne, nie b臋d膮 rozpatrywane.INNE INFORMACJE:Wybrane osoby spe艂niaj膮ce kryteria formalne naboru, zostan膮 powiadomione o terminie rozmowy kwalifikacyjnej telefonicznie. Projekt Spo艂ecznie Odpowiedzialny Wroc艂aw jest wsp贸艂finansowany ze 艣rodk贸w Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozw贸j (O艣 priorytetowa: IV. Innowacje spo艂eczne i wsp贸艂praca ponadnarodowa, Dzia艂anie 4.3 Wsp贸艂praca ponadnarodowa).Dodatkowych informacji udziela: p. Monika Zentkowska tel. (71) 782-35-15 w godz. 9.00-16.00.Oferta dost臋pna w sali E, A. Oferta skierowana tak偶e do os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.
Wroc艂awskie Centrum Integracji - 2017-02-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie, grilowanie potraw kuchni greckiej. Sta艂a w贸艂praca z w艂a艣cicielem, kt贸ry jest Grekiem inie zna j臋zyka polskiego.
Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou - 2016-06-13 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)