KUCHARZ Leżajsk oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne "MONTANA" Magdalena Mucha-Banaś

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Głównie wyrób pizzy
Data publikacji: 2016-09-29
Lokalizacja: Leżajsk (podkarpackie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne "MONTANA" Magdalena Mucha-Banaś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sandomierska 4/C, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Głównie wyrób pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leżajsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Data zakończenia pracy: 10.10.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne "MONTANA" Magdalena Mucha-Banaś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
Sandomierska 4/C, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leżajsk
Ulica pracodawcy: Sandomierska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.09.2016
Oferta pracy ważna do: 29.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-21 - Rzeszów (podkarpackie)
-spożądzanie potraw, dobieranie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
Praca samodzielnego kucharza.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-07-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-04-14 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-07-29 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Karminek (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla osób przebywających w Zakładzie Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjnym w Kocikowie
Bogusława Lasota Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne - 2018-02-15 - Kocikowa (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością wydawanych posiłków, zarządzaniem budżetem
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Białystok (podlaskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, minimum 3 letni staż pracy, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2017-06-20 - Radlin (śląskie)
- realizacja strategii marketingowej firmy, tworzenie artykułów, informacji prasowych i materiałów marketingowych, planowanie i realizacja założenia komunikacji z klientami (w tym aktualizacja stron internetowych) oraz kampanii w mediach - tworzenie bazy klientów przygotowywanie ofert dla klientów i wysyłanie ofert - określanie warunków dostawy towaru (ceny, sposobu płatności, terminu, sposobu transportu itp.)- opracowywanie i realizacja działań promocyjnych, reklamowych i wizerunkowych,- wyszukiwanie, weryfikowanie, negocjowanie i współpraca z dostawcami zewnętrznymi,- reprezentowanie firmy w kontaktach handlowych- stała współpraca z działem handlowym, działem produkcji - realizacja innych zadań wynikających z pracy działuwysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE " DRABEX " JANUSZ WILCZEK - 2018-08-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2017-05-12 - Tychy (śląskie)
Pracownik przygotowujacynapoje gorące oraz posiłki typu fast food
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Gubin (lubuskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2016-01-18 - Włochy (Włochy)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
prace porządkowe, prace pomocnicze przy produkcji opakowań ,pakowanie ,wiązanie
Wyrób Opakowań z Tektury Anna Kamińska - 2017-09-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Oferta dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie Pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Krapkowice (opolskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie instalacji teletechnicznych na terenie woj. podkarpackiego
ENFORMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa, gotowanie zup.
Samodzielny Publiczny ZOZ Szpital Specjalistyczny MSW w Głuchołazach - 2016-02-01 - Głuchołazy (opolskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dl a40 osób- uczestników zimowiska wraz z drugą osobą - pomocą kuchenną. Pracodwca ofertuje możliwość nieodpłatego zakwaterowania na terenie schroniska młodzieżowego zlokalizowanego w Siedlcu k. Janowa
Związek Harcerstwa Polskiego Chorągiew Śląska - 2016-02-19 - Siedlec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
AMBROZJA SPÓLKA CYWILNA JAN RENIEC WOJCIECH RENIEC GRZEGORZ RENIEC KATARZYNA SARZYŃSKA - 2016-11-03 - Daszyna (łódzkie)
przygotowaie posilkow
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-06 - Łódź (łódzkie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)