KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: do 1聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporzadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, uk艂adanie menu, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potrw. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporzadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, uk艂adanie menu, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potrw. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wyksztalcenie 艣rednie gastronomiczne, sta偶 pracy min. 6 miesi臋cy na ww. stanowisku, specjalno艣膰: kuchnia ukrai艅ska, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 04.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystk膮 pracy
Sprzeda偶 Hurtowa Owoc贸w i Warzyw - 2016-02-09 - Ko艣cielna Wie艣 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2016-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Praca przy ta艣mie produkcyjnej
Grupa Progres - 2018-04-10 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przew贸z kontener贸w morskich na trasach mi臋dzynarodowych.
Us艂ugi Transportowe Waldemar Kaczmarczyk - 2016-08-03 - Sroczk贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 restauracyjnych wed艂ug zam贸wie艅 go艣ci.
CORONA Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMA呕ERKA - 2017-08-14 - Konopki M艂ode (podlaskie)
obr贸bka mi臋sna,przygotowywanie potraw, porcjowanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo CASUS BR Jacek Szopa - 2017-10-13 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-11-20 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w wykonywaniu zaj臋膰 domowych, pomoc w wykonywaniu czynno艣ci osobistych, dotrzymywanie towarzystwa, terapia zaj臋ciiowa, praca na terenie sosnowca i okolic
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Sosnowiec (艣l膮skie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2017-11-07 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
PRACE PORZ膭DKOWE, POMOC PRZY PRODUKCJI.
kontakt przez PUP - 2017-08-27 - Lisiec Nowy (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
1. Expo-Trans International El偶bieta To艂艂oczko 2. LA VISTA RENT El偶bieta To艂艂oczko - 2017-06-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potra wg standard贸w
"QLT RESTAURANT & BAR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
sporz膮dzanie i wydawanie potraw
Firma Gastronomiczna RestoBar "W Bramie" Leszek Garbacz - 2016-06-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y w sto艂贸wce szkolnej
ZESP脫艁 PLAC脫WEK O艢WIATOWYCH W LUBIENIU KUJAWSKIM - 2016-01-07 - Lubie艅 Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2017-08-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni 艣l膮skiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie min. 1 rok. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni 艣l膮skiej. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. J贸zefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD M艁YNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-13 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej. Dbanie o porz膮dek i stan magazynowy.
Dawid 呕bikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje, catering, a mianowicie: gotowanie, przygotowywanie surowc贸w do przyrz膮dzania posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
-
Firma Us艂ugowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2018-08-31 - Stara Kiszewa (pomorskie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porz膮dek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 w kuchni, ustalanie karty da艅, zarz膮dzanie bud偶etem kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga go艣ci restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)