KUCHARZ-KELNER Kościelna Wieś oferta pracy Sprzedaż Hurtowa Owoców i Warzyw
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z charakterystką pracy
Data publikacji: 2016-02-09
Lokalizacja: Kościelna Wieś (wielkopolskie)
Pracodawca: Sprzedaż Hurtowa Owoców i Warzyw
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św. Wawrzyńca 32, 62-811 Kościelna Wieś, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z charakterystką pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościelna Wieś
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pleszewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gołuchów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Sprzedaż Hurtowa Owoców i Warzyw
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pleszewie
Adres pracodawcy:
Św. Wawrzyńca 32, 62-811 Kościelna Wieś, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pleszewski
Gmina pracodawcy: Gołuchów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościelna Wieś
Ulica pracodawcy: Św. Wawrzyńca
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pleszewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 10.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-15 - Gnojewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
gotowanie,przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej.
MY POL GROUP - 2016-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej.
MIRUNIO Sumisławski Mirosław - 2018-09-17 - Nysa (opolskie)
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia posiadających niskie kwalifikacje, kobiety.Przygotowywanie potraw, deserów oraz zimnych i ciepłych napojów.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Łódź (łódzkie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
praca: Baszta ŻODYŃ TEL.B.CICHY 602 539 640KAUKASKA WOLSZTYN A.CHOROSZY 602 764 177
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-05-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zapoznanie się ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Białośliwie (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU I PÓŁPRODUKTÓW Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW Z WIETNAMU, UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Grójec (mazowieckie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Susiec (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-11 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
jw.
BLUE BALL 2011 SP. Z O.O. - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-08-28 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-05-09 - Katowice (śląskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tuczno (zachodniopomorskie)
jw
Przedszkole nr 344 - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Pielęgniarka
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Praca przy linii taśmowej przy obróbce wstępnej ryb, obsługa maszyn, dźwiganie do 10 kg. Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19, 19-7 w Kołobrzegu.
Kołobrzeska Grupa Producentów Ryb Sp. z o.o. - 2018-11-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
staż- obsługa urządzeń biurowych, protokołowanie na rozprawach
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Białogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. obróbka warzyw i mięs. Kontakt z pracodawca: telefonicznyMiejsce pracy: Wrocław 50-118 , ul. Więzienna 5b. Umowa o prace na czas okreslony- 3 lata , praca w godzinach od 12-20. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
1.Głównym obowiązkiem przedstawiciela handlowego jest sprzedaż usług: Internet, telewizja, Telefon stacjonarny.analiza rynku, działań konkurencji,określenie grup potencjalnych nabywców: klient indywidualny lub biznesowy,działania zmierzające do pozyskiwania nowych klientów: badanie potrzeb klienta, kontakt z klientem, przedstawienie oferty, negocjację warunków zawieranych transakcji, zakończenie –sprzedaż,utrzymanie dobrych relacji i utrzymanie więzi z istniejącymi klientami firmy.2.Budowanie bazy klientów.3.Wykonywanie telefonów, umawianie spotkań.4.Obsługa poczty email, kalendarza, komunikatora gg.5.Praca w terenie - sprzedaż bezpośrednia.6.Tworzenie pism, ofert.
Cheeloo J. Turczyn i wspólnicy Sp. J. - 2017-05-30 - Dębica (podkarpackie)
organizacja imprez, przygotowanie potraw dla klienta dziennego
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-08-29 - Orzech (śląskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gotowanie w przedszkolu dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat
Miejskie Przedszkole Nr 17 - 2017-02-22 - Piekary Śląskie (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)