KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ

Wynagrodzenie: od 2 200 PLN

Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japońskiej- kierowanie zespołem ludzi

Data publikacji: 2018-06-11

Lokalizacja: Łódź (łódzkie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japońskiej- kierowanie zespołem ludzi

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPOŃSKIEJ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: łódzkie

Powiat pracodawcy: m. Łódź

Gmina pracodawcy: Łódź

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Łódź

Ulica pracodawcy: Milionowa

Numer budynku pracodawcy: 91

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 11.06.2018

Oferta pracy ważna do: 25.06.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)

KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ - od 1 500 PLN

Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskich. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wydawanie konsumentom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2015-12-02 - Łask (łódzkie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z doświadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-01-26 - Świerklany Górne (śląskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Radom (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2016-01-13 - Ploski (podlaskie)

INTROLIGATOR - od 8 PLN

Prace introligatorskie, odbieranie gotowych elementów z maszyn poligraficznych
"KLAMA", "TIF-TRANS" Marek Temple - 2016-07-29 - Sułkowice (małopolskie)

KUCHARZ - 3 000 - 4 000 PLN

- Przygotowywanie posiłków kuchni śródziemnomorskiej.- Wynagrodzenie: od 3000 do 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godz.: 09:00-23:00 + soboty i niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt tel. (605-960-135) lub e-mail: restauracja (at) terramarek.pl
TERRA MARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-14 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o zaopatrzenie restauracji, praca w godz. 12-20
Barbara Stora GASTRONOMIA HOTELARSTWO - 2017-01-24 - Raszowa (opolskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ K/M - od 2 300 PLN

j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie, gotowanie dań polskich, wyawanie dań klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2016-03-29 - Łask (łódzkie)

INŻYNIER BUDOWNICTWA - od 2 800 PLN

Przygotowywanie planu zamówień materiałów, urządzeń,dokumentacji i innych związanych z budową, kierowanie realizacją budowy i jej nadzór. Przygotowywanie harmonogramu prac, wypełnianie obowiazków wynikajacych z prawidłowej realizacji inwestycji.
Przedsiębiorstwo Budowlane "IN-TECH" J. Paprocki Świdwin - 2016-01-29 - Świdwin (zachodniopomorskie)

KIEROWCA, MAGAZYNIER, PRACOWNIK BIUROWY - 3 500 - 4 500 PLN

Prowadzenie pojazdu, dbanie o samochód, praca biurowa i na magazynie.
"DOMINO - TRANS" - 2018-02-20 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ/BARMAN - do 1 850 PLN

Kucharz/barmanJedna zmiana:od 15-23
Magda Krystian M&K - 2016-05-13 - Chorzelów (podkarpackie)

SEKRETARKA MEDYCZNA - od 1 850 PLN

zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Żuromin (mazowieckie)

SPRZĄTACZ/SPRZĄTACZKA - od 1 000 PLN

utrzymanie czystości na obiekcie
P.PU. CZA-TA NICIAK Sp.jawna - 2017-03-03 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

praca w Gogolinie w Pizzerii Marioni
PAK Marta Janicka - 2016-10-17 - Kamionek (opolskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość naczyń i sprzętu kuchennego
Zespół Opieki Zdrowotnej w Chełmnie - 2017-10-31 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 2 329 - 2 877 PLN

przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park Spółka z o.o. - 2016-08-29 - Radocza (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)

KUCHARZ-PIZZERMAN (DO PRZYUCZENIA) - od 2 000 PLN

Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-31 - Tuszyn (łódzkie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - do 2 200 PLN

Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wrocław, ul. ZachodniaDyspozycyjność 10-20 od poniedziałku do niedzieliSala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 300 PLN

Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, układanie menu, nadzór nad jakością zamawianych produktów, utrzymywanie stanowisk pracy zgodnie z wymogami sanepid.
BISS GROUP SP. Z O.O. - 2017-01-12 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - do 2 400 PLN

przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2017-03-10 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 050 PLN

Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 13 PLN

- przygotowanie posiłków - śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)