KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur tej kuchni- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2020
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 18.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c62d576827de4aca22c0930f707650ce
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków wg karty menu; praca w godz.: 10.00-21.00 w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego,
KONCEPT Elżbieta Lisowska - 2017-02-07 - Zawada (opolskie)
rekrutacja, selekcja i zatrudnianie pracowników, koordynowanie pracy zatrudnionych pracowników
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-04-03 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie surówek do produkcji potrwa (zupy, surówki, dania jarskie, mięśnie), obsługa urządzeń gastronomicznych, gotowanie potraw, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw, przestrzeganie zasad i przepisów BHP.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Tarnów (małopolskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna: mycie, obieranie, krojenie, siekanie, rozdrabnianie, mielenie, gotowanie, pieczenie, smażenie, opiekanie, grillowanie. Wyrabianie ciasta do pizzy. Wydawanie posiłków na wynos (catering dla szkoły, przedszkola, gości indywidualnych). Wydawanie posiłków na miejscu. Dekorowanie potraw, ciast i deserów. Zmywanie naczyń, pojemników i sztućców kuchennych. Mycie, czyszczenie urządzeń kuchennych. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2020-07-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
-
BART-POL Bartosz Schweitzer - 2019-11-21 - Rewal (zachodniopomorskie)
odpowiednio do stanowiska
TAROTT - DARIUSZ WRÓBEL - 2017-05-11 - Golęczewo (wielkopolskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA - 2017-09-06 - Otwock (mazowieckie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, utrzymywanie czystości w miesiącu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 10-18. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Lilla Zatorska Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "HaGa" - 2020-06-22 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2018-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Produkcja dań. Przygotowywanie posiłków.
P.H.U.GLOBAL PATRYK KRÓL - 2019-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Zakład Produkcyjno-Handlowy BRODPLAST Stanisław Czupryński - 2017-12-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, utrzymanie czystości miejsca pracy
Rabwak Co. sp. z.o.o - 2019-09-12 - Wołomin (mazowieckie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-09 - Zambrów (podlaskie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
Przygotowanie posiłków , nadzór nad jakością zamawianej żywności , kontrola stanów magazynowych , nadzór nas estetyką podawanych dań , rozdzielenie pracy miedzy pomocników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni ,sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków, tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia , nadzór nad przygotowaniem dań na czas ich wydawaniem, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-07-19 - Budzyń (wielkopolskie)
Kucharz - przygotowywanie dań, obsługa imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wrocław, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbanie o czystość miejsca pracy
BRMS (Ram Manohar Sah) - 2019-07-05 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań według obowiązujących standardówpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem składek ZUS, praca około 180 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
INTER GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
Praca na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Konin (wielkopolskie)