KUCHARZ / KUCHARZ ŚNIADANIOWY (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM) Katowice oferta pracy METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARZ ŚNIADANIOWY (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Data publikacji: 2017-02-27
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ / KUCHARZ ŚNIADANIOWY (BEST WESTERN PREMIER HOTEL FORUM)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Wykształcenie zawodowe kierunkowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Wysoka kultura osobista
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail lub pocztowo, Godziny : 8:00-16:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.bestwesternkatowice.pl
Ulica pracodawcy: Bytkowska
Numer budynku pracodawcy: 1 A
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.02.2017
Data dodania oferty pracy: 27.02.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Białystok (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe; roczne doświadczenie; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; chęć podjęcia pracy na dłuższy okres; Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków; wykonywanie poleceń szefa kuchni; dbanie o porządek w miejscu pracy; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
TRZY ŚWIATY - PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK - 2016-08-31 - Gliwice (śląskie)
obróbka ryb, filwtowanie
TRISTAR Sp. z o.o. - 2016-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
Brak danych
Saw Patrycja Sawicka - 2016-05-04 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami
MADALENA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Dębno (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godzinach od 10:00 do 21:00. Umowa zlecenie przez 2 miesiące, następnie umowa na czas określony. Przy umowie zleceniu wynagrodzenie 12 zł netto/godz. (15 zł brutto/godz.), przy umowie o pracę - 13-16 zł netto/godz. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 511 199 790.
BAO BAO Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lataoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Kościelisko (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zamawianie towaru, dekoracja posiłkow, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie gastronomiczne. Tel.: 95 755 75 76/95 755 75 77/ 665 211 709 Joanna Tytus. Adres e-mail: ksiegowosc (at) woinskispa.pl
Woiński Dionizy Zakład Wyrobów i Prefabrykatów Betonowych - 2016-04-21 - Lubniewice (lubuskie)
Prowadzenie kuchni w małej gastronomii, kuchnia polska, domowa. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat, jednozmianowa, w godz. 11-18. Kontakt z pracodawcą: tel. 790-205-053, e-mail: laspalmasgdynia (at) gmail.com
ŁUKASZ KOLASA LAS PALMAS - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2017-06-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
nauczanie geografii w szkole podstawowej w klasie VII
ETD INVESTMENT Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Brzeźno (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji jak i na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2018-04-15 - Bobowa (małopolskie)
Obsługa barmańska gości w klubie nocnym.Praca w godz. 16-22, 22-4 w Marine Hotel.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie dań, nadzór nad utrzymaniem czystości w kuchni
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwałki (podlaskie)
Prace ogólno-budowlane, montaz szalunków, skręcanie szalunków metalowych.
Korporacja Budowlana Dom Sp.z o.o. - 2016-06-21 - Krokowa (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-01-12 - Pielgrzymowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2017-04-11 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2015-11-30 - Rytro (małopolskie)
wyksz. min. zawodowe- kierunkowe osoba poniżej 30 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
Enterprise s.c. - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
oferta dla soób do 30 roku życia-obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Augustów (podlaskie)