KUCHARZ/KUCHARKA D膮bki oferta pracy GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
Data publikacji: 2019-09-04
Lokalizacja: D膮bki (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Letniskowa 4, 76-156 D膮bki, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮bki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.09.2019
Nazwa pracodawcy: GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Letniskowa 4, 76-156 D膮bki, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Dar艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D膮bki
Ulica pracodawcy: Letniskowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?582012355dcb2e078cd208b30923f177
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe kucharz, umiej臋tno艣膰 przygotowania posi艂k贸w, do艣wiadczenie zwi膮zane z zbiorowym 偶ywieniem, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Ka艂u偶a
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - W臋drzyn (lubuskie)
Przygotowywanie potraw z karty , imprez okoliczno艣ciowych. Dbanie o czystos膰 na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-07-08 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
praca wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubacz贸w (podkarpackie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni wschodnioeuropejskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, p贸艂produkt贸w. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Modlniczka (ma艂opolskie)
sk艂adanie toner贸w do eukarek
kontakt przez OHP - 2016-01-07 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz 艁obocki - 2018-07-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w, p贸艂produkt贸w, potraw zgodnie z wyznaczon膮 receptur膮 oraz z w艂a艣ciwym poslugiwaniem si臋 narz臋dziami i maszynami gastronomicznymi do tego przeznaczonymi. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣c caly tydzie艅 w godz. 6:00-24:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 2 lata. Oferta dost臋pna w slai G
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowychsprz膮tanie stanowiska pracykontrola jako艣ci surowc贸w oraz warunk贸w ich przechowywania
FOOD INVESTMENT S.A. - 2019-08-29 - Puck (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (g艂贸wnie pizza) oraz obs艂uga kasy fiskalnej - przyjmowanie nale偶no艣ci (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o prac臋, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedzia艂ku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie lokalu w czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Radom (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki - 2016-11-09 - Ustka (pomorskie)
prace monta偶owe, serwisowe, konserwacyjne
"RIDI" POLSKA Sp. z o.o. Sp贸艂ka Jawna - 2016-05-02 - Natolin (艂贸dzkie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw tajskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku.Praca w Grudzi膮dzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-12-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw arabskich.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Zwole艅 (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw
Kozak Miros艂aw Kozak - 2016-11-23 - Che艂m (lubelskie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie da艅 z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezp艣rednim z Ukrainy, Bia艂orusi, Rosji, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie menu w przypadku spotka艅 biznesowych z klientami obcoj臋zycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
proste prace pomocnicze, przygotowanie surowca do pracy, rozpakowywanie palet z papierem, podstawianie palet z papierem na stanowisko, pakowanie, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wysogotowo (wielkopolskie)
-
"12 STOLIK脫W " AGNIESZKA LEWNAU - 2016-04-21 - Zielona Wie艣 (pomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw i gotowanie, dobra praca zespo艂owa
Restauracja "WZORCOWA" Helena Tarka - 2017-07-19 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
wyksz. zawodowe-kierunkowe, min. 2 lata do艣wiadczeniana ww stanowisku,
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-07-26 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie pizzy ( kontakt z pracodawc膮 tel. 787123410 )
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogo艅 - 2016-01-13 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)