KUCHARZ Kryspinów oferta pracy Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Kryspinów (małopolskie)
Pracodawca: Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-060 Kryspinów, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Miejsce pracy Kryspinów, praca w godzinach 10-19/10-20 -
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kryspinów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Liszki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, min. rok doświadczenia na stranowisku kucharz, książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy: Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Królewska 1, 30-045 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Królewska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: biuro turystyczne
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.04.2016
Data dodania oferty pracy: 11.04.2016
Oferta pracy ważna do: 09.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
BP TECHEM SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-07 - Piaseczno (mazowieckie)
Produkcja drutu
FDS Fabryka Drutów Specjalnych SP. Z O.O. - 2016-03-08 - Gidle (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Lipówki (mazowieckie)
KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy. Rodzaj wyk. pracy: przygotowywanie posiłków, pieczenie pizzy.Praca w godz.: jedna zmiana, 12-20.Miejsce wyk. pracy: ul. Sokołowska 1, 36-130 Raniżów.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Raniżów (podkarpackie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-04-26 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie dań,dbanie o prawidłowe magazynowanie produktów,zapewnienie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,zapewnienie wysokiej jakości produktów
Gospoda pod Kogutem Gąsiorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolnośląskie)
Kompletowanie skladników do przygotowywania dań, przygotowywanie dań zgodnie ze zleceniami.
JANG Janina Grzebielec - 2016-08-11 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowanie wyrobów i półproduktów kulinarnych. Zabezpieczanie żywności przed zepsuciem. Porządkowanie i utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Iwanowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ, przygotowanie i serwowanie posiłków charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obsługa pieca tandur wg. recepty hinduskiej,umowa zlecenie, 110 h. w miesiącu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab), obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
ELMAS SAHIN Sabina Świdzińska - 2016-07-28 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2016-08-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw- planowanie tygodniowego MENU- wydawanie posiłków- obieranie i przygotowywanie warzyw.Miejsce pracy: Restauracja "Chicago" Zawiercie, ul. Sikorskiego 6
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2018-05-16 - Zawiercie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
prace kuchenne
kontakt przez OHP - 2017-08-30 - Zawiercie (śląskie)
Obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przestrzeganie zasad i obowiązków wewnętrznych.
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2017-09-14 - Czyżówek (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2015-12-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łódź (łódzkie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dobiegniew (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
Samodzielne wykonywanie posiłków: dania obiadowe oraz zupy.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-01-17 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
obsługa wózka widłowego wysokiego składowania
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Chechło Pierwsze (łódzkie)
- kosztorysowanie(w tym budowlane);- przygotowywanie ofert;- analiza i dokonywanie podsumowań kontraktów;- budżetowanie kosztów kntraktu;- analiza powykonawcza zrealizowanych zleceń
PRZEDSIĘBIORSTWO REMONTOWE USŁUGI-HANDEL PROBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-04-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)