KUCHARZ/KUCHARKA (CZYŻÓWEK-IŁOWA) Czyżówek oferta pracy KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (CZYŻÓWEK-IŁOWA)
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przestrzeganie zasad i obowiązków wewnętrznych.
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Czyżówek (lubuskie)
Pracodawca: KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:68-120 Czyżówek 123, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przestrzeganie zasad i obowiązków wewnętrznych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- system 3 zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00- 6:00- wynagrodzenie 13 zł/h + premia- 1 umowa zlecenie, 2 umowa o pracę- dowóz osób z Żagania do Iłowej
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (CZYŻÓWEK-IŁOWA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czyżówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iłowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: możliwość do przyuczenia
Nazwa pracodawcy: KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Sobieskiego, 67-300 Szprotawa, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10:00-18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Szprotawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szprotawa
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Profil działalności pracodawcy: prowadzenie barów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2017
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 10.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-07-26 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomościa kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (małopolskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Przygotowywanie ciasta do pizzy. Przygotowywanie i wypiek pizzy.
Firma Handlowa Przemysław Litterski - 2018-08-29 - Puck (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-05-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni regionalnej i europejskiej współpracując bezpośrednio z szefem kuchni, niezależna organizacja procesów roboczych w kuchni. Zapewnienie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-14 - Niemcy (Niemcy)
.
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2018-07-04 - Nieżychowice (pomorskie)
przygotowywanie potraw w odpowiednich kalorycznościach (śniadania, obiady, podwieczorki)
LYFE Justyna Danielewicz - 2016-05-05 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne wykonanie dań kuchni arabskiej i samodzielne prowadzenie kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-08-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchnii
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2016-08-19 - Ługi (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRECKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI GRECKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace ręczne na wydziale szwalni w godz. 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14
NICO RARINI - 2017-11-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
praca na kuchni, dystrybucja
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-05-17 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16; wynagrodzenie 3000 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-17
Usługowy Zakład Ogólnobudowlany i Wulkanizacyjny Jerzy Wszałkowski - 2016-10-07 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-07-26 - Augustów (podlaskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, sporządzanie posiłków, obróbka surowców do produkcji posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbanie o jakość, smak i estetyke posiłków. Obsługa maszyn i sprzętów kuchennych, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, pobieranie prób żywnieniowych i właściwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (śląskie)
f
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
Nauka zawodu w systemie dualnym jako kucharz:przygotowywanie i przyrządzanie potraw, ustalanie menu, zakup artykułów spożywczych i przypraw, dbanie o odpowiednie przechowywanie artykułów spożywczych, organizacja pracy w kuchni, dbanie o wysoki standard obsługi gości. Doradzanie gościom, branie udziału w kalkulacji cen.
kontakt przez OHP - 2016-01-26 - Niemcy (Niemcy)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, nadzór i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/orientalnej, kalkulacja cen potraw
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-04-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolnośląskie)