KUCHARZ Kruszyn oferta pracy Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Data publikacji: 2018-05-07
Lokalizacja: Kruszyn (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morwowa 5, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kruszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum zawodowe, doświadczenie w zawodzie kucharz mile widziane, umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Morwowa 5, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą do godziny 20:00 pod numerem telefonu 607 692 316.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : do godziny 20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kruszyn
Ulica pracodawcy: Morwowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2018
Oferta pracy ważna do: 06.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2018-01-31 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej - 2017-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
czynności związane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddziały szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz właściwego wykańczania potrawStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzinskiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Lublin (lubelskie)
tworzenie karty dań, nadzór nad produkcją i jakością przygotowywanych produktów, podział funkcji pracy dla personelu pomocniczego, zamówienia towarów; umowa na czas próbny- 3 miesiące, następnie umowa na czas określony- 1 rok i na czas nieokreślony; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00; wysokość wynagrodzenia od 3.300 do 4.000 zł brutto; miejsce pracy: Ustka- Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2017-04-18 - Ustka (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wymagana znajomość pełnej rachunkowości oraz programu Symfonia.
Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności w Łodzi - 2016-07-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, dania w sosach, dania z pieca tandoor palonego węglem drzewnym, wypiek indyjskich chlebów na ścianach pieca, obsługa pieca.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2016-01-21 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie potraw typowych dla regionu,przygotowanie świeżych ciast i deserów lodowych.Odpowiednie składowanie i przechowywanie produktów.Utrzymanie właściwej higieny w kuchni.
Spreewaldgaststätte Petkampsberg - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
pomoc w przyrządzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzanów (małopolskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie żywności i napojów. Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (łódzkie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZĄDZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 zł brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-03-23 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-06-01 - Gostyń (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-11-22 - Chodów (mazowieckie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-04-26 - Błażowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-08-07 - Konradów (opolskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
świadczenie usług pielęgnacyjnych na rzecz mieszkańców, udzielanie pomocy w podstawowych czynnościach życiowych, pielęgnacji mieszkańców
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-12-29 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Górki Wielkie (śląskie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdrój, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy. Praca na zmiany 7-15, 11-19.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2018-03-21 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
prace biurowe, pozyskiwanie, kontrahentów
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Karchowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań obiadowych i pizzy
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2017-02-17 - Racot (wielkopolskie)