KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: • Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-10-26
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: • Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Umiejętność robienia pizzy ( do przuczenia).
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3-go Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Pizzeria
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, sporządzanie potraw, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Kąkolewnica Północna (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "SŁOWIŃSCY" SŁOWIŃSKA ROMUALDA - 2015-12-03 - Ślesin (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie płyt ciepłych i zimnych, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska w czystości. Doświadczenie zawodowe minimum 4 lata.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur, gospodarka magazynowa, nadzór nad magazynem żywnościowym, obsługa programu gastronomicznego, umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur, wiedza z zakresu HACCP, przygotowywanie serwisów kawowych, dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-07-21 - Muszyna (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż wypieków typu: pancakes, naleśniki
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE"ALTIS" SP.C. - 2016-11-25 - Częstochowa (śląskie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
Kucharz/pomocnik kucharza
KJK"BÓR"CJZW"THERIOS"K.Waligórska - 2017-01-20 - Toporzysko (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych dań z ksiażki kulinarnej w języku arabskim, obsługa klienta
SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED - 2017-11-30 - Namysłów (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-04-19 - Szczytnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
obsługa klienta i biura
PNIEMET Pniewski Tomasz - 2016-01-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
staż w pizzerii -przygotowywanie dań obiadowych, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - tureckiej (dolma, sarma, kebab), przygotowywanie sosów, napojów,
kontakt przez PUP - 2017-07-02 - Tłuszcz (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-04-19 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, układanie spisu menu; przygotowywanie i obsługa cateringów, prowadzenie rozmów z klientami
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2017-04-03 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań mięsnych,jarskich, sałatek, ryb, śniadań, obiadów i kolacji.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-05-17 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napojów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystość utrządzeń kuchennych i naczyń do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowa
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-05-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie ciasta
Fundacja Wasza Szansa - 2018-07-23 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, higiena stanowiska pracy, zamawianie towaru; praca na dwie zmiany w godz. od 12.00 do 22.00; dodatkowym miejscem pracy są miejsca zleceń.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie posiłków obiadowych (kuchania Polska).- Wynagrodzenie: 12,00 zł brutto/godz. Praca na umowę zlecenie w dniu 21.07.2016 i 23.07.2016.-Wymagane doświadczenie zawodowe na w.w stanowisku. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 602-361-497) w godz.: 8:00-22:00
FIRMA GASTRONOMICZNA HUBERTUS, TOMASZ WYRWA - 2016-07-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie potraw w kuchni staropolskiej pod nadzorem szefa kuchni
Majątek Howieny Anna Mancewicz - 2017-02-02 - Pomigacze (podlaskie)