KUCHARZ Kołodzieje oferta pracy WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
Data publikacji: 2017-02-16
Lokalizacja: Kołodzieje (pomorskie)
Pracodawca: WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:82-550 Kołodzieje 22 A, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto w okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołodzieje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kwidzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prabuty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie zawodowe w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Adres pracodawcy:
82-550 Kołodzieje 22 A, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kwidzyński
Gmina pracodawcy: Prabuty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołodzieje
Adres strony pracodawcy: http://www.wodnafarma.pl
Numer budynku pracodawcy: 22 A
Profil działalności pracodawcy:
Firma specjalizuje się w chowie i hodowli ryb oraz pozostałych organizmów wodnych jak również w sprzedaży hurtowej pozostałej żwyności, włączając ryby, skorupiaki i mięczaki. Firma posiada obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2017
Oferta pracy ważna do: 16.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, równoważny system czasu pracy
Pizza Pazza Adriana Adamiak - 2017-12-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2016-04-20 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw od podstaw: krojenie, mielenie, smażenie, gotowanie w dużych ilościach (żywienie zbiorowe), sprzątanie i mycie swojego stanowiska pracy, wydawanie posiłków, obsługa Klienta. Praca jednozmianowa w godz. 7.30-15.30 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. ZATRUDNIENIE OD STYCZNIA 2018 R.
Katarzyna Masłowska - STOŁÓWKA - 2017-10-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Sporządzanie obiadów
Bar U Jana s.c. J.Falba,J.Wyszyński Turzyn 89 ,Brańszczyk - 2018-02-21 - Turzyn (mazowieckie)
Obowiązki: Wykonywanie dań według poleceń szefa kuchni Praca wcharakterze Entremetier (osoba odpowiadająca za procesprzygotowania dodatków do dań, zup, a także makaronów, przystawek)Oferujemy: Darmowe zakwaterowanie + wyżywienie (oszczędzasz350 euro miesięcznie) Pracę w 4**** hotelu (zdobycie cennegodoświadczenia) Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione odkompetencji językowych oraz doświadczenia Pracę sezonową dokońca 2017 roku Zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, przygotowywanie potrawII zmiany 6-14/14-22 pn-ndwynagrodzenie do uzgodnienia
HOTEL ŻUŁAWY Szczygieł Lucyna - 2015-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ładzice (łódzkie)
przygotowanie i gotowanie posiłków nadzór nad procesem produkcji, nadorowanie wydawania podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
ŻANETA KAMIŃSKA - 2016-11-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Obsługa komputera, wprowadzanie danych do komputera
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Golina (wielkopolskie)
Pzygotowywanie posiłków dla szpitala
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-11 - Oświęcim (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywyanie produktów, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czytości na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie dań w przydzielonej swkcji, dbanie o gospodarkę magazynową dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy15 zł brutto/godzinaPraca w godzinach: do ustalenia z pracodawcą wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-05-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2015-11-30 - Gołąb (lubelskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Miechów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 30.04.2018 r. do 29.04.2019 r.; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
TOURTREND - 2018-01-26 - Strzelinko (pomorskie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - Łobez (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni, zbiorowe żywnienie.
LECH RESORT & SPA - 2016-05-17 - Łeba (pomorskie)
przygotowanie produktów, oraz dań kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Starachowice (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Iłża (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi.Mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia.
SM-MAGURO SUSHI Marta Pustoła - 2016-09-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie
P.P.H. ITEA Mariola Frontczak - 2016-09-02 - Książenice (mazowieckie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadzór nad pracą zmiany; obsługa klientów; sprzedaż posiłków; dbałość o czystość na stanowisku pracy.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-01-29 - Łomża (podlaskie)