KUCHARZ Knurów oferta pracy "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
Data publikacji: 2017-01-26
Lokalizacja: Knurów (śląskie)
Pracodawca: "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 29, 44-194 Knurów, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Knurów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gliwicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Knurów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: "PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Szpitalna 29, 44-194 Knurów, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą w godz. 7:00-14:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: gliwicki
Gmina pracodawcy: Knurów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Knurów
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.01.2017
Data dodania oferty pracy: 26.01.2017
Oferta pracy ważna do: 23.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYJMOWANIE I SPRAWDZANIE ILOŚCI TOWARU, UKŁADANIE I ROZMIESZCZENIE PRZYJĘTYCH TOWARÓW, PAKOWANIE PRZESYŁEK ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM, OBSŁUGA KOMPUTERA, KONTAKT Z KONTRAHENTAMI Z KRAJÓW BYŁEGO BLOKU ROSYJSKIEGO (TELEFONY ODNOŚNIE PRZYGOTOWANIA PRZESYŁEK), WSPÓŁPRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGOGODZINY PRACY: 07:00-15:00STAWKA ZA GODZINĘ 18,00 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Martom Tomasz Jęsiak Święciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)
Obsługa klientów w biurze stacjonarnym, aktywne pozyskiwanie klientów z terenu Kalisza i okolic, wykonywanie wstępnych pomiarów u klienta, sporządzanie ofert i wycen.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kalisz (wielkopolskie)
nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów handlowych, nadzór nad rozojem sprzedaży, wyszukiwanie dostawców i odbiorców w Chinach i w Polsce, raporty
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Według zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieniów (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Krasnopol (podlaskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Gotowanie posiłków dla mieszkańców DPS.
Dom Pomocy Społecznej "Jedlina" w Mieni - 2016-06-02 - Mienia (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w kuchni
FIRMA WAŁKOWSCY S.C. Leon Wałkowski, Izabella Wałkowska - 2017-10-10 - Chodzież (wielkopolskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
Zajazd "SKALNY" Hotel-Restauracja Dorota Han-Wagner - 2016-08-05 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przewóz towarów na terenie Dolnego Śląska.
"Noyan Tapan" Asatryan Gegham - 2016-06-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie zajęć pedagogicznych dla dzieci i rodziców, praca w ramach umowy zlecenie, proponowane wynagrodzenie: 50 zł/godz.
Poradnia Psychopedagogiczna Polskiego Towarzystwa Psychopedagogicznego - 2017-05-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Katowice (śląskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
PHU PATRYK S.C. JAKUSZ ROBERT, JAKUSZ KAROL - 2016-03-16 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
PHU AKWA SP.J. S.Sikorski M.Sikorska - 2016-05-13 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2018-02-06 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
.
Firma Handlowo-Usługowa "TWIST" Maria Seiffert - 2017-09-05 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie homos, kebab, falafel. Przygotowywanie surówek.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Białobrzegi (mazowieckie)
Wymagane aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Rybnik (śląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)