KUCHARZ-KELNER Tarnowskie Góry oferta pracy Campo Restauracja
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa przyjęć okolicznościowych
Data publikacji: 2016-12-22
Lokalizacja: Tarnowskie Góry (śląskie)
Pracodawca: Campo Restauracja
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Opatowicka 1, 42-612 Tarnowskie Góry, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Obsługa przyjęć okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnowskie Góry
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnowskie Góry
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Campo Restauracja
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Opatowicka 1, 42-612 Tarnowskie Góry, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Tarnowskie Góry
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnowskie Góry
Ulica pracodawcy: Opatowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg zawodu
IMBIS BAR 'SENATOR" s.j. Zofia Senator, Hubert Federowicz - 2016-05-27 - Łęknica (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2016-06-16 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-07-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu regionalnych dań w restauracji a la carte, nadzór nad pracami w kuchni oraz nad personelem, przygotowanie dań z okazji różnych imprez sezonowych.
Gaststätte Brunnenhof Thomas Sauberbrey - 2015-03-16 - Niemcy (Niemcy)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Badań i Usług Psychologicznych Centrum Zdowia Psychicznego Wiesław Stanisław Wielgat - 2015-11-24 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw.
"A. M. TRADE" Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00
GOŚCINIEC STAROPOLSKI KATARZYNA HLIWSKA - 2018-06-26 - Główczyce (pomorskie)
Kucharz.Godziny pracy 10-18.
JAREX Firma Usługowo - Handlowa - 2016-06-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
czuwanie nad stanem technicznym urządzeń i maszyn w zakładzie i utzrymanie ich w pełnej sprawności
Polsko - Koreańskie Przedsiębiorstwo Produkcujno - Handlowe " Joongpol " Spółka z o.o. - 2016-03-11 - Mielec (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
MRM Małgorzata Sawicka - 2018-08-28 - Nysa (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 4635 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: agatawier84 (at) gmail.com
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
przygotowywanie surowców i półproduktów, zamawianie towaru do restauracji, przygotowywanie posiłków, współpraca z wietnamskojęzycznymi współpracownikami
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-08-25 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw chińskich, kontakt z hurtowniami chińskimi i kontrahentami w Chinach.
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-08-28 - Ełk (warmińsko-mazurskie)