KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy Zbigniew Buczek Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Usługowo-Handlowe B i B
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-05-10
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: Zbigniew Buczek Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Usługowo-Handlowe B i B
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRUNWALDZKA 3, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz - przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wyk. zawodowe, dyspozycyjność, sumiennośćPraca na II zmiany pn-pt 14-22, sobota 15-23, niedziela 14-22 ( praca według grafiku -40 godz. w tygodniu)
Nazwa pracodawcy:
Zbigniew Buczek Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Usługowo-Handlowe B i B
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
GRUNWALDZKA 3, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: GRUNWALDZKA
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2018
Oferta pracy ważna do: 09.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-10-28 - Niepołomice (małopolskie)
sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem
ANTYGRAWITACJA MONIKA BEKER - 2017-03-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, praca w restauracji; przygotowywanie list zakupów; przygotowywanie menu
OŚRODEK SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWY "WULPINK" WIESŁAW PŁÓCIENNICZAK - 2017-04-04 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-05-12 - Kozarze (podlaskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez używania półproduktów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kluczbork (opolskie)
-sporządzanie potraw, pobieranie surowców do produkcji, obróbka surowców.Utrzymywanie stanowiska pracy w czystości.
FIRMA I. P.P.H.U. MARIUSZ POLIKOWSKI FIRMA II. MARIUSZ POLIKOWSKI WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ MM POLIKOWSKI - 2018-02-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (głównie); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54.
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-04-10 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych,-przygotowywanie i wydawanie pozostałych posiłków,-nadzór nad towarem w magazynie
Goodvalley Sp. zo.o. - 2018-03-29 - Przechlewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ŚREDNIE LUB WYŻSZE SPECJALNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,PRACA W WYMIARZE PÓŁ ETATU
FUNDACJA ,,SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sushi i innych dań z ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Jabłonna (mazowieckie)
MONTAŻ, DEMONTAŻ ORAZ KONSERWACJA URZĄDZEŃ DŹWIGNICOWYCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE TECHNICZNE, UMIEJĘTNOŚC CZYTANIA RYSUNKÓW TECHNICZNEGO, UPRAWNIENIA SEP DO 1KV, STAŻ PRACY 2 LATA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów z magazynu zywnosciowego do kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie konsumentom, nadzór nad sprzetem kuchennym, obsługa urzadzeń kuccennych
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy - 2017-05-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zabrze (śląskie)
Kierowca samochodu ciężarowego CE transport na terenie kraju
USŁUGI LEŚNE I TRANSPORTOWE OBRÓT RUNEM LEŚNYM LAS BÓR LECH WYPYCH - 2016-10-12 - Strzaliny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w zawodzie w restauracji "Polskie Smaki" w godz. 9-17 (również w weekendy)
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z recepturą ukraińską, tłumaczenie menu na język ukraiński oraz rosyjski, wdrażanie przepisów kuchni ukraińskiej, wypieki z pieca opalanego drewnem ukraińskich specjalności.
RESTAURACJA KROWA I KURCZAK Stanisław Pałkiewicz - 2016-08-22 - Gdańsk (pomorskie)
wprowadzanie danych do systemu, kontakt telefoniczny i mailowy z klientami, w tym chińskimi, umawianie na spotkania z pracodawcą, odbieranie telefonów
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, trzymanie czystości w kuchni, obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków z półproduktów. Umowa na okres próbny 3 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Piła (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-02-22 - Bełchatów (łódzkie)
Bieżąca produkcja dań znajdujących się w ofercie restauracji. Bieżące wydawanie dań. Utrzymanie porządku na zapleczu kuchennym. Zamawianie produktów u współpracujących dostawców.
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2016-02-18 - Białowieża (podlaskie)
zgodnie z charateruystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-12-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
praca z dziećmi w oddziale
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Łęgowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej, znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.Pracownicy i pracodawca pochodzenia wietna,mskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obsługa klienta
Mamma Mia ŁUKASZ WOJCIECHOWSKI - 2017-09-22 - Gniezno (wielkopolskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Wykonywanie prac fizycznych i czynności związanych z produkcją szyb i obróbką szkła.
ADVENTUS CENTER Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Łomża (podlaskie)