KUCHARZ Bełchatów oferta pracy Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Bełchatów (łódzkie)
Pracodawca: Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Północna 3, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
czasowy ze stawką godz. - w godz 9-17 lub 10-17 lub 12-16
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bełchatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bełchatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDU
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
konieczne doświadczenie jako samodzielny kucharz min. 1 rok w restauracji lub barze serwującym kuchnię polską
Nazwa pracodawcy: Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
Północna 3, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: bełchatowski
Gmina pracodawcy: Bełchatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bełchatów
Adres strony pracodawcy: www.bardobresmaki.pl
Ulica pracodawcy: Północna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.02.2017
Data dodania oferty pracy: 21.02.2017
Oferta pracy ważna do: 20.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
Gotowanie posiłów - obiady domowe, kuchnia polska. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
BODO Bogdan Ligudzński - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
PIZZERIA FENIX JONASZ RZEPA - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo- Usługowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filipówka (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-09-21 - Siewierz (śląskie)
Wykonywanie potraw dla klientów OW Kormoran-bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą wgodz. 9-15; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850zł
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-07-15 - Rowy (pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; 1 rok doświadczenia zawodowego; ks. sanepidowska; dyspozycyjność; kuchnia amerykańska, grill bar; dwie zmiany; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
JL MATEUSZ NARCZYK - 2016-02-17 - Gliwice (śląskie)
tłumaczenie rozmów z klientami z Wietnamu, obsługa poczty w języku wietnamskim, dbanie o relacje z klientami
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Włodawa (lubelskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw gruzińskich wg oryginalnych receptur. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Łódź (łódzkie)
Praca na stnowisku kucharza - przygotowywanie mięsa.
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2018-01-12 - Brzeziny (łódzkie)
Przygotowywanie żywności głównie z zakresu dań zimnych, przekąsek oraz wyrobów cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomysłowość w przygotowywaniu prezentacji dań zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu jak również opieka i kontrola sprzętu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasobów kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-10 - Gliwice (śląskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-01-09 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i dań chińskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskie, w tym zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z świeżych produktów, znajomość kuchni regionalnej i międzynarodowej jest warunkiem koniecznym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka kolonijnego
KADET - OK Krzysztof Jaz - 2017-02-22 - Długie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w hotelowej reatauracji
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2017-03-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dokuemntów związanych z zatrudnieniem, wprowadzanie danych w systemie kadrowo - płacowym.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Vicotel" Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw i posiłków a la carte
Landhotel Kummerower GmbH Inh. Walter Taschner - 2016-08-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków w kuchni zakładu pracy
Aspen-Res Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci szkolnych: śniadania, obiady oraz dla dzieci przedszkolnych: śniadania, obiady, podwieczoreki. Praca jednozmianowa w godz.: 06:00-14:00 lub 07:00-15:00. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Wieprzu - 2017-10-04 - Wieprz (małopolskie)
Umiejętność przygotowywania dań gorących w zakresie kuchni azjatyckiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz umiejętności w zakresie kuchni azjatyckiej wietnamskiej Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)