KUCHARZ Katowice oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Francuska 20-24, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna.
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Francuska 20-24, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.spskm.katowice.pl
Ulica pracodawcy: Francuska
Numer budynku pracodawcy: 20-24
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ SZPITALI.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.01.2018
Data dodania oferty pracy: 08.01.2018
Oferta pracy ważna do: 22.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narządzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych
HOTEL WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, ogólna organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Jarnołtówek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel Kuźnia Napoleońska - 2016-08-05 - Paprotnia (mazowieckie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2018-02-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
Obsługa zamówień, wystawianie dkumentów magazynowych, paragonów, faktur, listów pzrewozowych, nadzorowanie procesu wysyłki towarów, kontakt z klientami, nadzorowanie procesu wysyłki towaru, obsługa sklepu internetowego.
"TAMARK" S. A. - 2018-05-09 - Kartoszyno (pomorskie)
sporządzanie dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej, kebab, sharma. Znajomość przypraw, przepisów produktów
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Łask (łódzkie)
praca w kuchni, checi do pracy
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-06-15 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
obsługa imprez, przygotowywanie posiłków, pomoc w pracy w kuchni
Pol-Turist Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Koprzywnica (pomorskie)
przygotowywanie kebabów, sałatek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
Wszelkie czynności powiązane z gotowaniem
Las Palmass Łukasz Kolasa - 2016-03-02 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wydawanie i gotowanie potraw.
F.H.U. "SUCHANEK" Tadeusz Suchan - 2017-09-07 - Kraków (małopolskie)
- Praca w magazynie gospodarczym i technicznym. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (w tym uposażenie zasadnicze + wysługa lat + premia do 10%). Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca 7 godzin 35 minut w godzinach: 7:00-14:35. Wymagane wykształcenie min. średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Kontakt Wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-16-66) lub (Tel. 32-259-16-61) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2017-04-13 - Katowice (śląskie)
Opracowywanie dokumentacji projektowej, rysowanie w CAD .
M+W Central Europe Sp. z o.o. Oddział w Polsce - 2017-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-08-30 - Dębska Kuźnia (opolskie)
staż w kuchni ośrodka wypoczynkowego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wisła (śląskie)
jw.
LEONIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
-
PARAFIA RZYM.-KAT. PW. ŚWIĘTYCH APOSTOŁÓW PIOTRA I PAWŁA - 2018-03-22 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Praca dwuzmianowa w Czechowicach - Dziedzicach.
SODEXO POLSKA SP. Z O. O. - 2016-06-07 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Branża: Gastronomia.Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywania pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Łódź (łódzkie)
Objęcie opieką pielęgniarską wszystkich mieszkańców Domu w szczególności leżących i czuwanie nad pełnym zaspokojeniem ich potrzeb bio-pszycho-społecznych. Godz. pracy 7-19, 19-7. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" - 2018-01-17 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
WAM Investment Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Sopot (pomorskie)
samodzielne stanowisko kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Stargard (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o wizerunek wyrobów gastronomicznych
PEŁNIA ROZKOSZY ROBERT GRZENKOWICZ - 2018-03-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ I WSCHODNIEJ, UKŁADANIE MENU, TWORZENIE OFERT NA CATERINGI, ROBIENIE LISTY ZAKUPÓW, TWORZENIE PRZEPISÓW, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,SAMODZIELNA PRACA, PRZYGOTOWANIE MENU , ZNAJOMOŚĆ DIETETYKI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA JAKO KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO W MOWIE - PODSTAWYGODZINY PRACY OD 15-22
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Czarnków (wielkopolskie)