KUCHARZ-KASJER Nowy Tomy艣l oferta pracy H眉seyin Demir
Stanowisko: KUCHARZ-KASJER
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w - kebab, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Data publikacji: 2018-05-11
Lokalizacja: Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Pracodawca: H眉seyin Demir
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 1, 64-300 Nowy Tomy艣l, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w - kebab, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KASJER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Tomy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotomyski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Tomy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
do艣wiadczenie w pracy na stanowisku kucharz-kasjer (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Nazwa pracodawcy: H眉seyin Demir
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Tomy艣lu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 1, 64-300 Nowy Tomy艣l, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Tomy艣l
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Tomy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 01.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przekaski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2017-06-30 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie bufetu 艣niadaniowego zimnego i ciep艂ego.
"ITAL-MAX" Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Zakr臋t (mazowieckie)
profesjonalna obs艂uga go艣ci, obs艂uga programu hotelowego, rozliczanie go艣ci
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ZAK艁AD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBOR呕ANKA" D.GRZESIK, P.DERA SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-14 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, planowanie menu, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu, pomieszcze艅 kuchennych, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
ci臋cie pr臋t贸w, wykonywanie zbrojenia,zestawianie form przy u偶yciu 偶urawia HDS, odlew betonu, wibrowanie mieszanki betonowej
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Owad贸w (mazowieckie)
obs艂uga posterunku recepcyjnego, nadz贸r nad dokumentacj膮 obiektow膮, awizacja go艣ci i ewidencja pojazd贸w; prowadzenie kontroli os贸b wchodz膮cych;
SOLID SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2018-08-08 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
Job Impulse Polska Sp. z o. o. - 2016-06-15 - August贸w (podlaskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci z przedszkola i 偶艂obka, dbanie o porz膮dek.Miejsce pracy: Kie艂cz贸wKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 501-508-578Oferta pracy znajduje si臋 w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kie艂cz贸w (dolno艣l膮skie)
Za艂adunek surowc贸w do produkcji, roz艂adunek p贸艂produkt贸w, prze艂adunek drewna, rozk艂adunki kleju
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Do zakresu obowi膮zk贸w pracownika nale偶y przygotowywanie da艅, obr贸bka wst臋pna czysta i brudna warzyw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, obs艂uga sali, utrzymywanie czysto艣ci lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - 艁om偶a (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Alfreda Perczak PPHU "POL-TRANS-CATERING" EXPORT-IMPORT - 2016-08-22 - Mierz臋cice (艣l膮skie)
praca w kuchni z wdro偶onym systemem HACCP, przygotowywanie posi艂k贸w i diet od podstaw
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-07-25 - Sulbiny (mazowieckie)
Aktywne prowadzenie dzia艂a艅 handlowych, budowa rynku,nawi膮zywanie, utrwalanie i rozw贸j wsp贸艂pracy z klientami i dostawcami zagranicznymi,budowanie d艂ugotrwa艂ych relacji biznesowych z klientami,kompleksowa realizacja procesu zakupu i sprzeda偶y,realizacja za艂o偶onych plan贸w sprzeda偶y,bubie偶膮ce monitorowanie nale偶no艣ci za zrealizowane zam贸wienia eksportowe.
Zak艂ady Mi臋sne Nowak - 2017-05-19 - Jankowo Gda艅skie (pomorskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅, min. 1 rok do艣wiadczenia zawodowego, jedna zmiana, miejsce pracy: Gliwice i okolice;
ZAK艁AD US艁UG WIELOBRAN呕OWYCH I HANDLOWYCH GRZEGORZ CABAN - 2016-03-02 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie sur贸wek, przygotowywanie kanapek w stylu orientalnym wed艂ug oryginalnych przepis贸w, obs艂uga opiekacza, szatkownicy.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja TRUCK-DRIVER Joanna Aneta Rutkowska - 2016-11-29 - 艁awy (mazowieckie)
- Przygotowanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2017-05-09 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej
Szko艂a J臋zyka Chi艅skiego "ZHONG HUA" MEIYU XING - 2016-04-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej, znajomo艣膰 przypraw w艂a艣ciwych dla kuchni chi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie wed艂ug okreslonych norm i receptur kulinarnych, r贸znych potraw z surowc贸w i produkt贸w spo偶ywczych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobr膮 jako艣膰 i 艣wie偶o艣膰 u偶ywanych surowc贸w i produkt贸w. metkowane s膮 w j臋zyku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaron贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, zestawy obiadowe, pizza.
"MIKO" PIOTR SO艁TYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-10-03 - 艁a艅cut (podkarpackie)
odwzorowywanie oraz wymy艣lanie przepis贸w, tworzenie menu,
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Marki (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, do艣wiadczenie: min. 1 rok; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰: zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w, zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymog贸w sanitarnych, dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan miejsca pracy, umiej臋tno艣ci kulinarne, kreatywno艣膰 i dba艂o艣膰 o ka偶dy szczeg贸艂, dobra organizacja pracy, znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomi, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i umiej臋tne zarz膮dzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjno艣膰 i umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Sza艂sza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Sza艂sza (艣l膮skie)