KUCHARZ Karczowiska oferta pracy "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-06-22
Lokalizacja: Karczowiska (dolnośląskie)
Pracodawca: "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karczowiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Kontakt: 76 844-90-20 e-mail: info (at) karczowiska.pl
Nazwa pracodawcy:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karczowiska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2016
Oferta pracy ważna do: 06.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempołowskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolnośląskie)
kuchnia polska
"BAR SŁONECZNY" OLSZEWSKI I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie klatek schodowych w blokach oraz terenu zewnętrzengo w Fordonie
"ECO-PROFESIONAL" S.C. ROMAN KUGLER GRZEGORZ WIŚNIEWSKI - 2016-09-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do niedzieli (również w święta) według ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
realizowanie założeń produkcyjnych, praca na linii produkcyjnej-obłsuga maszyn, stosowanie się do przepisów i norm, dbanie o porządek na stanowisku pracy
ManpowerGroup Sp z o.o. - 2017-04-27 - Gliwice (śląskie)
gotowanie w restauracji wegetariańskiej, gotowanie farszy, sosów, dań, zup, przygotowanie surówek, przyjmowanie dostawpraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, praca również w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dostępna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zgłoszenia
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
- wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym;- przygotowanie produktów do wytworzenia pizzy w tym: szatkowanie warzyw, wyrabianie ciasta;- formowanie i pieczenie produktu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Odolanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Blueblue Sławomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
prace odtworzeniowe, układanie kabli
PPHU ANMAX MAREK MŁODNICKI - 2018-04-26 - Bełżyce (lubelskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności.
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Kąty (małopolskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Puławy (lubelskie)
produkcja wyrobów kulinarnych, praca we Włodowicach, mile widziane osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka - 2016-01-19 - Włodowice (śląskie)
obsługa klientów zajazdu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Łosie (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku.
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2017-07-04 - Tychy (śląskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2017-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przyrządzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Pułtusk (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
zapoznanie się z przestrzeganiem higieny pracy na stanowisku, zasadami magazynowania i przechowywania produktów i potraw gotowych, obsługa urządzń kuchennych, sporządzanie potraw, porcjowanie i dekorowanie, sprzedaż i obsługa klienta, podawanie i serwowanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Poledno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z karty, utrzymywanie porządku na kuchni, prezentacja dań, dekorowanie dań; kontrolowanie dostaw oraz jakości przyjmowanych produktów;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-05-29 - Łomża (podlaskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kazimierz Dolny (lubelskie)