KUCHARZ/KA Ustka oferta pracy STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI

Stanowisko: KUCHARZ/KA

Wynagrodzenie: od 3 500 PLN

Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia

Data publikacji: 2016-06-06

Lokalizacja: Ustka (pomorskie)

Pracodawca: STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Żeromskiego 9, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Zmianowość pracy: nie dotyczy

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie 3 500,00 zł brutto - do uzgodnienia

Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016

Data zakończenia pracy: 30.08.2016

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1

Nazwa pracodawcy: STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Adres pracodawcy:
Żeromskiego 9, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą telefoniczny: 608 078 064 lub osobisty w godz. 15.00-17.00

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

Powiat pracodawcy: słupski

Gmina pracodawcy: Ustka

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Ustka

Ulica pracodawcy: Żeromskiego

Numer budynku pracodawcy: 9

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 06.06.2016

Oferta pracy ważna do: 06.07.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

POMOC NAUCZYCIELA - od 2 000 PLN

Utrzymanie czystości i porzadku w przydzielonych pomieszczeniach, pomoc nauczycielowi podczas zajęć i podczas wydawania posiłków. Wynagrodzenie zgodne z Rozporządzeniem Wynagradzania Pracowników oraz K.P.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi im. Leonida Teligi - 2017-03-08 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw, sprzątanie działu żywienia. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godziny pracy 06.00-14.00, 14.00-22.00.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANISŁAWA STASZICA - 2017-11-02 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Sporządzanie potraw kuchni latynoamerykańskiej i hiszpańskiej, kontakt z właścicielami firmy (głównymi kucharzami) oraz przedstawicielami firm specjalizujących się w sprowadzaniu produktów kuchni hiszpańskiej i latynoskiej w języku angielskim i hiszpańskim. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Przygotowywanie potraw z półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - 2 800 - 3 000 PLN

przygotowywanie półproduktów i gotowych potraw, własciwe wykańczanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 2 700 - 3 000 PLN

przygotowanie potraw i dań różnego rodzaju, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-02-21 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 2 100 EUR

Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej według systemu a la carte oraz dań serwowanych przy obsłudze bankietów. Dbałość o przestrzeganie norm bhp, umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu pracowników.
Restaurant Zum Löwen Mahendra Kumar Chawla - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 3 250 PLN

Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - do 2 350 PLN

prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 2 192 PLN

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2018-06-26 - Pionki (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)

KUCHARZ - do 1 000 PLN

Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)

KUCHARZ - SZEF ZMIANY - od 3 000 PLN

Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - 18/0320 - od 2 100 PLN

Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-02-23 - Namysłów (opolskie)

KUCHARZ* - od 2 000 PLN

przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 000 PLN

obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ(NR 5964) - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 1 850 - 4 000 PLN

umiejętność gotowania
PPHU HANDEL HURTOWY I DETLICZNY JAN PĘCAK - 2016-08-11 - Olecko (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 4 000 - 5 000 PLN

Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu, zarządzanie kuchnią i personelem kuchennym. Wymagania: wykształcenie zawodowe, staż pracy min 2 lata. Miejsce wykonywania pracy Łeba.
W&W Wiczkowski Wojciech - 2017-03-16 - Łeba (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 400 PLN

Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 630 PLN

OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)