KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 630 PLN

Zakres obowiązków: OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie

Data publikacji: 2015-11-25

Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)

Pracodawca: FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Rynek 20-23, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 630 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 630 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
oferta pracy dla osoby niepełnosprawnej umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,odpowiedzialność, umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach nocnych, uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych,doświadczenie zawodowe : minimum 2 lata

Nazwa pracodawcy:
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 32, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

Powiat pracodawcy: m. Rzeszów

Gmina pracodawcy: Rzeszów

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Rzeszów

Ulica pracodawcy: Piłsudskiego

Numer budynku pracodawcy: 32

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 25.11.2015

Oferta pracy ważna do: 16.12.2015

Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2015

Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2015

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 000 PLN

lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Sporządzanie potraw i napojów, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrobów.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ - od 2 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH SURÓWEK, SOSÓW KUCHNI ARABSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 3 000 - 3 500 PLN

przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Bełchatów (łódzkie)

SPRZEDAWCA - BRANŻA ODZIEŻOWA (STAŻ) - 997,4 PLN

Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Zabrze (śląskie)

SPEDYTOR K/M (J. GRUZIŃSKI) - od 2 600 PLN

j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ/KUCHARKA - 2 600 - 3 200 PLN

jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

produkcja od surowca wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 2 310 PLN

przygotowywanie posiłków dla uczniów i dzieci przedszkolnych
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)

KUCHARZ - 16 - 25 PLN

przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 15 PLN

Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)

KUCHARZ - od 13,7 PLN

sporządzanie różnegio rodzaju potraw, pizzy, obróbka ryb i owoców morza, zamówienia produktów
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2018-03-01 - Augustów (podlaskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)

KUCHARZ - od 17,39 PLN

zgodnie ze stanowiskiem kucharz
SORENO Alina Maciejewska - 2018-07-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ/GARMAŻER - do 1 500 PLN

Przygotowywanie posiłków np. pierogi, sałatki, galareta, mięsa;Praca czwartku do poniedziałku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesięcznie; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)

SPECJALISTA DO SPRAW HANDLOWYCH (UZUPEŁNIENIE DOPOSAŻENIA STANOWISKA PRACY) - od 1 850 PLN

ewidencja zamówień, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ - JANKI - od 2 500 PLN

sporządzanie potraw kuchni indyjskiej weług oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
GALERIA NOWY ŚWIAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Janki (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Sporządzanie potraw, ciast i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowywanie posiłków dla kieltów restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Częstochowa (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - do 1 750 PLN

Przygotowywanie surówek, potraw, obsługa klienta, kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kęty (małopolskie)

KUCHARZ - do 2 850 PLN

1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czytsości i porządku naczyń i pomiszczeń. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)

KUCHARZ-PIZZERMAN - od 1 850 PLN

wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)


Wybierz powiat