KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja i dystrybucja posiłków
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja i dystrybucja posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Data zakończenia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.12.2016
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy ważna do: 27.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
montaż skrzynek rozdzielczych
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
gotowanie kuchni Egipskiej; sporządzanie sosów według receptur Egipskich; znajomość kuchni Arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr.60 - 2018-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
Świadczenie usług żywieniowych, przygotowywanie zamówionych dań i posiłków
Zakład Aktywności Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Arateusz Sp. z o.o. - 2017-07-17 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw z karty dań.
Żar-Med Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Żarów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Praca na pełny etat w godzinach 10-16, 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Janki (mazowieckie)
Wyrabianie chleba i bułek z ciasta tureckiego.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
OBSŁUGA MASZYN DO OBRÓBKI KAMIENIA NA HALI PRODUKCYJNEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA NA WÓZEK WIDŁOWY; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:info (at) hera.pl
HERA USŁUGI POGRZEBOWE I KAMIENIARSTWO EWA HERA - 2016-04-14 - Łęgi (zachodniopomorskie)
Kucharz tradycyjnej kuchni pakistańskiej, kuchnia otwarta z obsługą klienta
KEBAB HABIBA MUHAMMAD FAROOQ SARWAR - 2016-11-14 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SZUM-TRUCK Marek Szumielewicz i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-01-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie w zależności od kwalifikacji 2.500,00 zł netto - do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2016-12-02 - Gnojewo (pomorskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Głogówek (opolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Lipsko (mazowieckie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej,pizzy tureckiej, kebabów: adana,iskender, sis. Deserów baklava, borek, pierogów manty, praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2017-05-10 - Opole (opolskie)
Promocja oferty i obsługa klientaWymagania konieczne:wykształcenie co najmniej średnie,mile widziane doświadczenie w działaniach marketingowych i obsłudze klienta.
CENTRUM NAUKI I BIZNESU "ŻAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)
Załadunek/rozładunek towaru
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2017-06-05 - Stryków (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)