KUCHARZ-INSTRUKTOR PRACY OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Wrocław oferta pracy Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej
Stanowisko: KUCHARZ-INSTRUKTOR PRACY OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Litomska 10, 53-641 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-INSTRUKTOR PRACY OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, staż pracy - min. rok, książeczka sanitarno-epidemiologiczna (może być do uaktualnienia)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Litomska 10, 53-641 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Litomska
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: RP.411-048/10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 23.11.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie oraz wydawanie posiłków A'LA CART.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ce , kolejna umowa na czas określony.Miejsce wykonywania pracy: Łaziska GórnePraca w godzinach: od 10.00 pn-ndz.- system 12/12 (do uzgodnienia z pracodawcą).
S.C. FOLTYN RESTAURACJA-PIZZERIA "SILESIA"/ Restauracja Mocca D'Oro - 2017-03-03 - Łaziska Górne (śląskie)
Umiejętnośc pracy w zespole, komunikatywność, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
HAWAS.POL Sp. z o.o. - 2016-02-09 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zawodowe kucharz, umiejętność przygotowania posiłków, doświadczenie związane z zbiorowym żywieniem, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Kałuża
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Wędrzyn (lubuskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Owczary (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowanie posiłków,dbałość o czystość kuchni,pomoc w układaniu jadłospisów,nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem stołówki
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Dzieci Niesłyszących - 2016-12-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2016-08-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
Kamil Ratajczak - 2017-01-26 - Niwy (kujawsko-pomorskie)
Kucharz na stołówce
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Lubawka (dolnośląskie)
wyrabianie ciasta, mycie naczyń, przygotowywanie surówek, kręcenie pizzy, hamburgerów, zapiekanek, frytek.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łękawica (małopolskie)
ObsłuGa klientów
Sklep Spożywczo- Przemysłowy Bogumiła Tyrakowska - 2018-05-18 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie zawodowe; znajomość rys. technicznego; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Bojków;
"ŚLUSARSTWO I TOKARSTWO USŁUGOWE" ZDZISŁAW MIERZWIŃSKI - 2016-07-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Kucharz sushi master
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-04-09 - Stegna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
KING 72 SP. Z O.O. ŻARY - 2017-11-21 - Żary (lubuskie)
Obsługa klientów z Rosji i Ukrainy.Pracownik doradza klientowi jak załatwić formalności odnośnie legalizacji pobytu i pracy w Polsce, informuje go jakie dokumenty są potrzbne , gdzie załatwić sprawęSala C
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw
AGRO-TURYSTYKA Handel Art.Spoż. i Przemysł. M.Niegowska - 2017-09-04 - Brok (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Przysucha (mazowieckie)
- kontrola i nadzór nad dokumentami przewozowymi oraz księgowymi;- archiwizacja dokumentów;- rozliczanie czasu pracy kierowców;- obsługa zapytań ofertowych.DEKLARACJA: umowa o pracę na 3 mce, pełen etat
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno Handlowe DOBRY ADRES - 2016-06-30 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
Umiejętność samodzielnego przygotowania potraw i posiłków w tym w zakresie kuchni wschodniej, umiejętność organizowania pracy dla współpracowników (możliwość obsługi klientów ze wschodu).
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków grupom zorganizowanym, nocującym w hotelu AGROS; organizacja bankietów, imprez okolicznościowych
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2016-03-04 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Praca z osobami niepełnosprawnymi na pracowni bibliotekarsko - teatralnej / przewożenie osób niepełnosprawnych
Caritas Archidiecezji Przemyskiej Oddział Leżajsk - 2016-09-05 - Leżajsk (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzieniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-09-14 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie o jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)