KUCHARZ INDYJSKI/NEPALSKI Bielany Wrocławskie oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ INDYJSKI/NEPALSKI
Wynagrodzenie: do 3 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań indyjskich, nepalskich w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii (rejon Gujaratu)/ Praca jednozmianowa w godz.: 11:00-19:00.
Data publikacji: 2017-04-12
Lokalizacja: Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań indyjskich, nepalskich w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii (rejon Gujaratu)/ Praca jednozmianowa w godz.: 11:00-19:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ INDYJSKI/NEPALSKI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielany Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie i staż pracy: brak wymagań, znajomość kuchni nepalskiej i indyjskiej (rejon Gujaratu), pieca tandori, momo nepalskich - doświadczenie, aktualna książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2017
Oferta pracy ważna do: 04.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
UKŁADANIE KOSTKI BRUKOWEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ UKŁADANIA KOSTKI BETONOWEJ, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:biuro (at) vasco.szczecin.pl
VASCO SP. Z O.O. - 2017-04-14 - Mierzyn (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
bardzo dobra umiejętność przyrzadzania potraw tradycyjenj kuchni tureckiej np. Baklava
EKREM SUCSUZ DONER KEBAB "ALANYA" - 2017-01-02 - Stargard (zachodniopomorskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Chorzów (śląskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-03-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wigry (podlaskie)
Zakres wykonywania obowiązków zgodny z usługami kawiarni- pizza, gyros,transport, pomoc kuchenna i inne
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2015-11-25 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków, zachowanie czystosci na kuchni, utrzymanie czystości, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
kucharz- w restauracji KURNIK
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ.
Premium Food Restaurants SA - 2017-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Arkadiusz Olcen - 2016-03-30 - Wycinki (pomorskie)
Obróbka produktw, gotowanie, wydawanie cateringu.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie dan dbanie o terminy przydatności produktów ustalanie menu
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Buczek (łódzkie)
przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kalsk (lubuskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie dla grupy dzieci przedszkolnych 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczonek); WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie
Przedszkole w Łagiewnikach Wielkich - 2016-02-09 - Łagiewniki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski; - 2017-08-16 - Gdańsk (pomorskie)
Zarządzanie zespołem kuchni, organizowanie pracy, przygotowywanie menu (bankierowe, a la carte, itp.), kreowanie nowych dań zgodnie z trendami kulinarnymi, nadzór nad jakością potraw, zarządzanie wskaźnikami Food Cost, kontrola produktywności, kosztów i stanów magazynowych. Praca 75 godz. /mc.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i dań chińskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskie, w tym zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania, kolacje, szwedzki stół, obiady.
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Łączności - 2017-03-21 - Ostrowo (pomorskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński - 2017-03-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla osób starszych przewlekle chorych,
PPHU "TIM" Teresa Wyszomierska - 2017-06-27 - Marki (mazowieckie)
sporządzanie dokumentacji medycznej
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Drezdenko (lubuskie)
Rozbiór mięsa wołowego i wieprzowego – usuwanie kości, wieszanie mięsa.
VDB Detachering B.V. - 2016-07-04 - Holandia (Holandia)