KUCHARZ Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 31.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: praca w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyrozumiałość i cierpliwość w kontaktach z osobami starszymi
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie +CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób starszych i niepełnosprawnych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2017
Data dodania oferty pracy: 07.02.2017
Oferta pracy ważna do: 15.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa niwelatora
BUD-AN SP. Z O.O. - 2016-06-30 - Tuliszków (wielkopolskie)
Przygotowanie kebabu oraz potraw typu fast food.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wadowice (małopolskie)
obsługa klienta, przyjmowanie i układanie towaru, obsługa kasy fiskalnej
Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Usługowo- Handlowa - 2016-04-27 - Koprzywnica (świętokrzyskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań
L&P Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie zawodowe mile widzine, wymagany dyplom protetyka słuchu, może być emeryt
TJ AUDIO Tomasz Kubiak - 2016-10-04 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie dań w wydzielonej sekcji, - dbanie o gospodarkę magazynową, - dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, - wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni.
Golden Tulip - 2017-08-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu.Oferta dostępna również dla osób niepełnosprawnych.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-10-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Tworzenie nowych potraw. Realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Praca na 1 zmianę, w godzinach 10:00-18:00, na czas określony 1 rok.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Andrychów (małopolskie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
praca w biurze konstrukcyjnym, kontakt Elżbieta Władymiruk 41 38 11 073 wew.405
Fabryka Kotłów SEFAKO S.A. - 2017-02-13 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Zakres obowiązków:– patrolowanie obiektu. Dla osób z orzeczeniem umowa o pracę. Praca pon-sob w dzień
Solid Security Sp Zo.o - 2018-09-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, wydawanie potraw do lady samoobsługowej, utrzymanie w czystości stanowiska pracy.Po umowie zlecena pracodawca przewiduje zatrudnienie na umowę o pracę.
P.P.H.U. "MATPOL", Krystyna Słota - 2017-07-18 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw z zakresu kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
pomoc w organizacji imprez, rozkładanie sprzętu, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-07-04 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy personelu kuchennego
Ośrodek Przygot.do.Działań Ekstremalnych w Warunkach Górskich W.Leszczyński - 2017-03-28 - Piechowice (dolnośląskie)
wykonywanie posiłków typu fast food /miejsce wykonywania pracy: Tarnowskie Góry, ul. Pokoju 1.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)