KUCHARZ Gola Dzierżoniowska oferta pracy "MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 26,13 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
Data publikacji: 2017-11-20
Lokalizacja: Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Pracodawca: "MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:58-217 Gola Dzierżoniowska 21, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 26,13 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gola Dzierżoniowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niemcza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 26,13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
poziom wykształcenia - średnie, kierunek wykształcenia - kierunkowe, doświadczenie zawodowe - min. rok, umiejetności - praca w zespole, inne wymagania - j. rosyjski, j. angoelski
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Lotników 12, 02-668 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Lotników
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy:
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów różnego rodzaju
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2017
Oferta pracy ważna do: 19.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
SIDAR S.C. Damian Zadęcki, Kazimierz Zadęcki - 2018-08-31 - Lędziny (śląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów, obsługa opiekacza, szatkownicy.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, UKOŃCZENIE SZKOŁY GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I PRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie prac naprawczo remontowych na terenie przedszkola i ogrodu przedszkolnego. Dbanie o stan techniczny sprzętu terenowego (systematyczne kontrolowanie stanu sprzętu technicznego i bieżąca naprawa uszkodzeń). Utrzymanie czystości wokół przedszkola, lub odśnieżanie i posypywanie dróg piaskiem w okresie zimowym. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora przedszkola.
Przedszkole Niepubliczne Kubusia Puchatka - 2016-12-08 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie dań i deserów w restauracji
DELIKATESY MIĘSNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie bufetu śniadaniowego w Hotelu Petropol.
PETROPOL "DA & PAF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
prowadzenie warsztatu gastronomicznego
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ - 2016-03-01 - Sierakowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-05-11 - Lubniewice (lubuskie)
Gotowanie potraw azjatyckich.
LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-26 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2016-04-20 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2018-08-16 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
redagowanie ofert handlowych, pisanie pism, emaili i listów, projektowanie treści ogłoszeń i ofert, telefoniczne rozmowy handlowe, uczestnictwo w targach i imprezach
JANPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-13 - Brzozie Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
kuchnia arabska, bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Mielec (podkarpackie)
sprawdzanie ilości banknotów i monet przeliczanych przez maszynę, sortowanie i pakowanie
SOLID MCG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
kontakt z pracodawcą tel: 695990947
WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-08 - Miękinia (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według zamówień, dbanie o porządek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
Robert Rakoczy PPHU "FENIX" - 2017-05-19 - Sieciechów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-05-29 - Gdańsk (pomorskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków-rozwożenie posiłków-prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Montaż elementów w autobusach. Umowa o pracę tymczasową. Oferta dostępna w sali F
WORK SERVICE S.A. - 2018-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)