KUCHARZ Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Pracodawca oczekuje min. 3 lat doświadczenia w zawodzie kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Al. Solidarności 14a, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CVKontakt telefoniczny: 58 535-25-37
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Al. Solidarności
Numer budynku pracodawcy: 14a
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Elżbieta Bejger
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy ważna do: 25.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Słotwiny - Arena, spółka z o.o - 2016-07-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-10-10 - Gubin (lubuskie)
KIEROWCA W TRANSPORCIE MIĘDZYNARODOWYM W RUCHU CIĄGŁYM (PRZERZUTY), ZAŁADOWYWANIE I ROZŁADOWYWANIE ORAZ NADZÓR NAD ZAŁADUNKIEM I WYŁADUNKIEM, UMIEJĘTNOŚĆ PRAWIDŁOWEGO WYPEŁNIANIA DOKUMENTÓW TRANSPORTOWYCH.
Artur Czaiński TRANSART - 2016-07-14 - Kościan (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- sporządzanie potraw, ciast, deserów przy zastosowaniu narzędzi w zakładzie gastronomicznym, - przygotowywanie wyrobow i produktów kulinarnych,Praca w Tuczempach
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji jak i na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2018-04-15 - Bobowa (małopolskie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Krojenie warzyw i mięs oraz przygotowywwanie dan kuchni tajskiej. Praca w godzinach 11.00-19.00Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, Kotlarska 25Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kuchni bankietowej.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-08-16 - Zaścianki (podlaskie)
przygotowywanie drewna do obróbka, obróbka drewna, zbijanie palet
Przedsiębiorstwo Handlowe - 2018-10-04 - Stąporków (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2017-11-10 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w Ośrodku wczasowym w Dąbiu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-22 - Dąbie (lubuskie)
do uzgodnienia .kontakt: catering.gusto (at) op.pl
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2016-03-10 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca biurowa, odbieranie poczty, korespondencja
PHU OMEGA Sp. z o.o. - 2019-01-02 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbałość o stanowisko pracy.Praca na 1/2 etatu, godziny do uzgodnienia (Pizzeria czynna w godz. 12.00-22.00). Istnieje możliwość pracy na peły etat.
Pizzeria "VERONA" -Przemysław Banasiak - 2018-01-10 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wstępna obróbka surowców, , zapoznanie z maszynami i urządzeniami oraz ich obsługa, przygotowywanie śniadań, podwieczorków, surówek, sałatek oraz nauka prostych technik kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gostynin (mazowieckie)
konstruowanie tygodniowego menu,delegowanie zadań współpracownikom
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu cateringów, organizacja przyjęć okazjonalnych i plenerów.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warka (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotownie posiłków, obsługa gości indywidualnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Gronów (lubuskie)
przygotowywanie posilków zgodnie ze standardami \firmy, praca pod kierownictwem szefa Kuchni, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, serwowanie posiłków.
ANTRAKT Sp. z o.o. - 2017-05-27 - Sopot (pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Pracownik produkcyjny
Uni-Tarpin Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej według oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)